Završio je još jedan Dječji sajam

Velikom dodjelom nagrada završen je 7. Dječji sajam. Dodijeljeno je 20 vrijednih nagrada, od kojih izdvajamo dječja kolica Fun 4 Mum i Peg Perego...

Velikom dodjelom nagrada završen je 7. Dječji sajam. Dodijeljeno je 20 vrijednih nagrada, od kojih izdvajamo dječja kolica Fun 4 Mum i Peg Perego, Gugabaga autić na pedale Le Mans a među ostalim nagradama koje su usrećile mališane i njihove roditelje našle su se nosiljke, pelene, vesele i edukativne igračke, kozmetika za djecu, besplatne proslave rođendana i mnoge druge vrijedne nagrade.

Humanitarna akcija Dječjeg sajma je završila predajom prikupljenih donacija za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri. Partner ovogodišnje humanitarne akcije je bio Naturino, a ukupna vrijednost donacije je preko 56.000,00 kn.

Organizatori sajma nisu zaboravili na izlagače. I ove godine je proglašen najljepši štand. Ove godine to je štand Slatke tajne koji su svoj štand ukrasili velikom kućicom od pravih medenjaka.

Više od 120 izlagača predstavilo je svoje proizvode i usluge, organizirane su razne edukativne radionice, dodijeljene su mnoge nagrade, a brojni mališani pokazali su svoje pjevačke, plesačke i glumačke talente. Osim Eko kutka odmah kraj ulaza u dvoranu gdje su održane brojne kreativne radionice, djeci su na raspolaganju bili i trampolin, konjići, bolnica za medvjediće te zračni baloni s toboganima. U samom programu sudjelovalo je više od 500 djece.

Sva tri dana kroz Arenu Zagreb prodefiliralo je više od 22 000 ljudi.

7. Dječji sajam nadmašio je sva očekivanja organizatora.

Vidimo se dogodine na 8. Dječjem sajmu u Rijeci i 9. Dječjem sajmu u Areni Zagreb!

Dječji sajam

Komentari