Maminamaza.com - idealno mjesto za mame i one koje će to tek postati

Na hrvatskom je internetu pokrenuta nova internetska stranica posvećena svim budućim i sadašnjim mamama. Na adresi simpatičnog imena www.maminamaza.com od sada će se, među ostalim,...

Na hrvatskom je internetu pokrenuta nova internetska stranica posvećena svim budućim i sadašnjim mamama. Na adresi simpatičnog imena www.maminamaza.com od sada će se, među ostalim, moći pronaći članci, vijesti i teme zanimljive svim ženama koje imaju i/ili žele djecu.

Stranica obuhvaća sve važno vezano uz začeće, trudnoću, žensko zdravlje i zdravlje djece pa sve do njihovog odgoja te se obraća mlađoj ženskoj populaciji koja želi provoditi aktivno i iskustveno roditeljstvo te imati širok pregled informacija - od standardnog, tradicionalnog do novih, alternativnih pristupa roditeljstva.

Maminamaza.com

MaminaMaza.com podijeljena je prema interesnim skupina te se obraća posjetitelji(ca)ma koje planiraju trudnoću, onima koje su trudne i žele pratiti razvoj svoje bebe (trudnoća po tjednima) te onima koje već imaju djecu. Tako stranica nudi i velik broj servisa koji će svim registriranima moći olakšati praćenje vlastite trudnoće (unosom termina poroda, portal predlaže članke vezane uz trenutni tjedan trudnoće), planiranje začeća i slično. Praćenje vlastitog stanja (začeće, trudnoća, roditeljstvo) omogućeno je i putem newslettera koji korisnice obavještava o tome što se događa s njihovim tijelom, bebom ili djetetom, podsjeća ih na primjerice liječničke preglede koje moraju obaviti te im pruža pregršt članaka i informacija vezano za temu koja ih zanima. Također, registrirane korisnice mogu na svoje e-mail adrese primati informacije o tome kada im počinju plodni dani, kada je idealan dan za začeće i sl. Alati kao što su bazalna temperatura, trudomjer i drugi pomoći će svima imati bolji uvid nad svojim trenutnim zdravstvenim stanjem.

Sljedeći staru poslovicu kako dobar savjet zlata vrijedi - pogotovo tijekom trudnoće i odgoja djece, za sve je korisnike stranice ponuđen i community dio stranice na kojem korisnici mogu razmjenjivati iskustva i savjete s drugim članovima te podijeliti svoja zapažanja na određene teme.

Uz dio stranice posvećenu roditeljima, tu je i dio namijenjen mališanima na kojem se mogu pronaći crtići, bojanke i druga zabava koja će i djeci pomoći da se zabave.

Komentari