Odvojite sat vremena u tjednu samo za sebe

Priuštite si kupku - to je zadovoljstvo kojeg se ne treba odreći. Toplina širi pore i opušta mišiće, a i živce.

Priuštite si kupku - to je zadovoljstvo kojeg se ne treba odreći. Toplina širi pore i opušta mišiće, a i živce. U vodu zagrijanu na 38 stupnjeva stavite kupku blagog mirisa, no ne ostajte u vodi dulje od dvadeset minuta da previše ne opustite mišiće.

Uklonite mrtve stanice s kože
Nanesite gel s pilingom na spužvicu za kupanje, te laganim kružnim pokretima pređite po cijelom tijelu, zadržavajući se posebno na laktovima, koljenima i stopalima. Isperite se mlakom vodom prije nego izađete iz kade, počevši od tabana, pa preko nogu i trbuha do prsa. To osvježava i uklanja odumrle stanice kože i ostatke sapuna. Kožu sušite bez trljanja da je ne presušite i ne začepite pore.

Njega tijela

Stavite masku
Za vraćanje sjaja koži lica nanesite regeneracijsku masku, vrlo hidratantnu i prilagođenu vašem tipu kože. Najprije je malo zagrijte na dlanu, a potom je ravnomjerno razmažite po licu. Činite to od sredine prema rubovima lica, kako bi potaknuli mikrocirkulaciju i postigli maksimalni učinak liftinga. Ne zaboravite vrat i poprsje. Na vjeđe stavite smirujuće obloge od kamilice.

Termalna voda za vraćanje ravnoteže kože
Sitne čestice termalne vode, ublažuju i smiruju kožu lica. Raspršite vodu po licu, pričekajte nekoliko minuta pa nježno osušite kožu papirnatim ubrusom.

Nanesite hidratantnu kremu na ruke i ostatak tijela
Masiranje obilnom količinom hranjive kreme najbolji je način da omekšate kožu.

Komentari