Arsen Miletić / La Vie studio i Josip Čekada/dugacka-crvena-haljina

Glamurozna manifestacija privukla mnoštvo zaljubljenika u modu

9.Riječke stepenice, najglamuroznije ljetno modno događanje u Hrvatskoj, modna revija večernjih haljina, odijela i modnih dodataka održala se po deveti put na kamenim stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru grada Rijeke.

Ovaj atraktivni modni event uistinu je prava turistička atrakcija grada Rijeke stoga i ne čudi veliki broj posjetitelja koji je s užitkom pratio čak 15 spektakularnih modnih revija u toploj riječkoj ljetnoj noći.

Crna večernja haljina

Crna duga haljina

Čipkasta haljina

Avangardna haljina

Svoje modne novitete predstavile su modne kuće i dizaneri iz cijele Hrvatske;  Vesna Sposa, Hero4Heroes, Katarina Mamić design, Festamo, boutique Rival, Ivana Jurić design, Biba vjenčanice i večernje haljine, Eni Surijan, Martina Kuzlić, Showroom Antonela, salon Marie, Lurex i Gallotti odijela te Ghetaldus Rijeka te učenici Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci iz sektora mode, tekstila i kože jer je ove godine prilika dana i mladima. Za frizure je kao i svake godine bio zadužen tim stilista Perman Experience, a za make-up Paola Peček i Patrizia Jaklin.

Atraktivna haljina

Kratka koktel haljina

Plava duga haljina

večernja haljina

Reviju su došli pogledati i brojni poznati Edvin Liverić, Antonija Šola, Nikolina Tomljenović iz grupe ENI. Posjetitelji manifestacije oduševili su se ugledavši poznatog holivudskog glumca Radu Šerbedžiju koji je revije gledao samozatajno i opušteno te se rado fotografirao sa prisutnima.

Manifestacija Riječke stepenice godinama spaja modu i umjetnost pa je nakon modnih revija  upriličen modno-umjetnički performance ''Crveno stablo'' umjetnice Sandy Uran.

 

FOTO: Arsen Miletić / La Vie studio i Josip Čekada

Komentari