Christian Dior torbe

John Galliano je stvorio izuzetnu torbu u obliku sedla, odakle i njezin naziv.

John Galliano je stvorio izuzetnu torbu u obliku sedla, odakle i njezin naziv. Saznajte nešto više o tim raskošnim torbicama, nazvanim Christian Dior sedlaste torbice. Jedna od najzadivljujućih i jedinstvenih kolekcija stvorena pod slavnim imenom Dior sedlaste torbice. Njihovo ime nudi puni opis njihovog izgleda i sličnosti.

Sedlaste torbice dizajnirao je John Galliano, vrhunski dizajner s istančanim ukusom za modu. Torbice su oblikovane poput sedla i izgledaju prekrasno. Inovativan, zapadom inspiriran dizajn nudi nevjerojatan stilski izgled. Ne postoji način da ne prepoznate Dior sedlastu torbicu. D logotip visi sa svake strne i izgleda nevjerojatno. Torbice mogu biti proizvedene od različitih materijala, ali najčešće se koristi visoko kvalitetna koža. Detalji i stil šivanja na svim torbicama su savršeni. Svaki detalj je besprijekoran, zato se te torbice smatraju luksuznim predmetima.

Christian DiorChristian Dior

Kad je John Galliano proslavio desetu godišnjicu dizajniranja za Dior, htio je pojačati kolekciju sa sedlastim torbicama. Kao izvor inspiracije, koristi različite kulturne elemente iz dvanaest različitih država, svaka država ima svoj sedlasti uzorak. Rezultat kolekcije bio je nevjerojatan i vrijedan divljenja. Oni su ograničili broj sedlastih torbica i one su stvarno jedinstvene. Čini se da je svijet radio za Galliana kao muza pa nije ni čudno da je rezultat izvanredni.

Torbica DiorDior Torbica

Poznate osobe su se također zaljubile u ove torbice i čini se da se ne mogu zasititi. Jennifer Lopez, Kate Moss, Nicky Hilton, Sienna Miller, Keira Knightley, one su samo neke od ponosnih vlasnica tih raskošnih Dior torbica. Boje i detalji koji se nalaze na torbicama razlikuju se od modela do modela pa izaberite onaj koji odgovara vašem stilu i vašoj osobnosti. Izgledat ćete raskošno i sedlasta Dior torbica upotpunit će vašu odjevnu kombinaciju.

Christian Dior sedllo torbaChrisitan Dior

 

Komentari