Nova kolekcija Sherri Hill 2015

Povodom otvorenja novog Sherri Hill flagship storea u Zagrebu održan je spektakularan modni event FashionTV party by Sherri Hill & Green Gold na kojem je uz brojne atraktivnosti održana i velika modna revija poznate američke dizajnerice Sherri Hill Spring 2015.

Nova kolekcija svečanih večernjih i koktel haljina prikazana je i na nedavno održanom New York fashion weeku na kojem se prvi put slavna dizajnerica predstavila i sa vjenčanicama.

Reviju su nosile neke od najljepših Hrvatica; Vedrana Linardić, Ivana Ergić, aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, Nikolina Miletić, Petra Frković, Mia Franić i mnoge druge atraktivne manekenke.

Sherri Hill, svjetski poznati brand prepoznale su brojne slavne ljepotice Selena Gomez, Kendall Jenner,  Bella Thorne, Giuliana Rancic, Paula Abdul, Carmen Electra stoga ne čudi da se za ovu reviju tražila pozivnica više.  

Svecane haljine Sherri Hill
Crna haljina Sherri Hill
Sherri Hill haljina crvena
Sherri Hill haljina
Sherri Hill svecane haljine
vjencanica Sherri Hill

Program je vodila Barbara Kolar, a glamurozne večernje haljine iz prvih redova pratila su i brojna poznata lica: Sandra Bagarić, Sementa Rajhard, Ana Vilenica, Tina Katanić, Sanja Pilić, Neda Parmać, Tončica Čeljuska, Nina Slamić Gudeljević, Rajna Raguž i brojni drugi.

Sherri Hill duga haljina
Sherri Hill vjencanice

Revija je održana prilikom otvorenja ekskluzivnog flagship storea koji se nalazi u Green Goldu, a brojni uzvanici uživali su i u specijalnim delicijama na after partyju. Cijeli event pratile su kamere poznate svjetske televizije Fashion TV koja će i emitirati zanimljivosti sa eventa i samu modnu reviju.

FOTO: Igor Šoban 

Komentari