Nova kolekcija Lacoste za proljeće/ljeto 2010.

Nova kolekcija Lacoste za proljeće/ljeto 2010. je spoj modernog i sportskog look-a.

Lacoste je poznat po izradi odjeće visoke kvalitete. Izrada kvalitetne odjeće ugodne za nošenje s upečatljivim dizajnom ključni su elementi za uspješnu kolekciju koji su karakteristični za Lacoste. Sportski, udobna i još uvijek moderna odjeća je nešto što svaka žena treba posjedovati u svom ormaru, Lacost 2010. modna kolekcija je upravo pravi izbor.

LacosteLacoste-tenis

Tenis je svakako jedna od muza za Lacostove kolekcije. Ove suknje ne samo da su udobne one su ujedno i modernog i seksi izgleda. Kratke hlačice su definitivno must-have odjevni predmet za proljeće/ljeto 2010., Lacost je samo naglasio da bi se trebale naći u vašem ormaru. Poznat po jednostavnim majicama i haljinicama, koje otkrivaju dovoljno kože da je privlačna, a opet ne previše u isto vrijeme.

Lacoste bijele hlaceLacoste haljina

Prekrasna sportska kolekcija haljina je upravo nešto za poželjeti. Jedinstvena je po tome što nije retro niti sportska. Potpuno je moderna i dopadljiva kolekcija koje će učiniti da se ističete. Dužine haljine mogu biti različite, jako kratke, iznad koljena, ali učinak ostaje isti.

Lacoste - plava haljinaLacoste žuta haljina

Iako se odlučite za hlače, boje i stil će vam dati jedan seksi i atraktivan izgled. Lacoste je pokazao da možete izgledati odlično i ženstveno i kad nosite sportsku odjeću. Kolekcijom dominira plava boja. Žuta, bijela i crna su doprinijele isticanju stila zbirke. Ako ste osoba koja prepoznaje važnost mode, znat ćete da je Lacoste 2010. modna kolekcija za proljeće/ljeto upravo za vas.

Lacoste hlaćeLacoste majica

 

Komentari