Robin Pretković

Nova kolekcija za 2015. godinu sa potpisom Vesne Spose

Prirodna ljepota, osobnost i elegancija na najbolji mogući način dolaze do izražaja u ovogodišnjoj ekskluzivnoj kolekciji Vesna SPOSA 2015. pod zvučnim imenom “PANTHEA” koju su na pariškim ulicama i atraktivnim lokacijama snimile Aleksandra Grdić i Jelena Orešković.

Kolekcijom večernjih i vjenčanih haljina dominiraju kombinacije tkanina u  različitim nijansama dok je silueta nježna, graciozna, profinjena i ležerna koju savršeno utjelovljuju ove dvije prelijepe manekenke.

Vjencanice-Sposa

Dizajnerica Vesna Sposa odlučila je kolekciju za 2015.godinu snimiti u Parizu gdje je nekoliko dana boravila kao gošća i posjetila reviju znamenitog Rocca Barocca te u Budimpešti. Upravo ove dvije lokacije europskih metropola izvrsno su se uklopile u viziju dizajnerice Vesne Pretković  koja ističe kako su vhunski kroj i istančana modna estetika zaštitni znak branda Vesna SPOSA tako da kolekcija za 2015.godinu ponovno  odiše profinjenošću i elegancijom.

Nova kolekcija haljina Sposa

 "PANTHEA" odvažna i inspirativna kolekcija privlači poglede svojom paletom modernih i prozračnih boja, inovativnim dizajnom i kvalitetnim materijalima baš kao što su i nekadašnja Miss Hrvatske Aleksandra Grdić te manekenke Jelena Oreškovć i Korina Pretković plijenile pozornost mnogobrojnih turista dok su pozirale mladom i perspektivnom fotografu Robinu Pretkoviću u središtu Budimpešte i Pariza.

Vesna Sposa haljine

"Panthea"  je ime nove kolekcije Vesna SPOSA za 2015. sezonu utjelovljenje je savršenstva, a nosi ime jedne male djevojčice. Razigrana, puna energije, jedinstvena, neodoljiva, malena a istovremeno tako snažna – to je naša Panthea, naša inspiracija. Prirodna ljepota, osobnost i elegancija na najbolji mogući način dolaze do izražaja u ovogodišnjoj exkluzivnoj kolekciji Vesna SPOSA. Pročišćene linije na nenametljiv način ističu ljepotu ženskog tijela, a kolekcijom vjenčanih i večernjih haljina dominiraju svilene tkanine, čipka, a posebna važnost pridodana je ručno ukrašavanim detaljima, posebice čipkaste aplikacije, sedefasti ukrasi i sjajne perlice. Vrhunski kroj i istančana modna estetika zaštitni je znak Vesna SPOSA tako da i ove godine haljine odišu profinjenošću i elegancijom. "PANTHEA", odvažna i inspirativna kolekcija također privlači poglede svojom paletom modernih i prozračnih boja. Od glamurozne crne, kraljevsko plave do nježno puderaste boje... Zaljubljenice u Vesna SPOSA dizajnerski potpis ( i one koje će tek to postati) ova kolekcija će oduševiti. Luksuzne statement haljine ove su godine po prvi puta predstavljene na najvećem modnom događanju u hrvatskoj regiji  - PERWOLL FASHION.HR-u.

Haljine Vesan Sposa

 

FOTO: Robin Pretković

Komentari