Romantične vjenčanice za 2015. godinu

Dizajnerica Sandra Haddad kroz svoju novu očaravajuću kampanju predstavila je još jednu čarobnu kolekciju vjenčanica pod nazivom „Do you believe in fairies?“ ili „Vjerujete li u vile?“.

Ova neobično lijepa kolekcija vjenčanica toliko je nježna i ženstvena da će se i najveće romantičarke odmah zaljubiti u nju.

Svi modeli vjenčanica iz nove kolekcije zrače nježnim, eteričnim  i bajkovitim notama. Ono po čemu su Sandrine vjenčanice prepoznatljive i drugačije su čarobni cvjetni detalji kojima dizajnerica ukrašava svaki model vjenčanice. Vjenčanice tako ostavljaju  dojam kao da su ih upravo izradile šumske vile iz neke najljepše priče.

Moderne-vjencanice-Sandra-haddad
Sandra-haddad-Kratka
Sandra-haddad-vjencanice-2015

Osim romantike ovu vilinsku kolekciju vjenčanica najbolje opisuje  jednostavnost, lepršavost i prozračnost svih modela. Od  jednostavnih i neodoljivo kratkih vjenčanica u nježno pastelnim bojama pa sve do bajkovitih dugih u klasično bijeloj boji u Sandrinoj novoj kolekciji svaka djevojka može pronaći svoju idealnu vjenčanicu.  

Vjencanica Sandra haddad
Vjencanice-Sandra-haddad

Cijela vilinska kampanja za novu kolekciju vjenčanica snimljena je na mističnoj lokaciji jednog napuštenog dvorca u blizini Zagreba. Predivne fotografije kampanje potpisuje Sanja Lydia Kulušić, u ulozi vile je Tatjana Galić, a za make up se pobrinula Mia Bator.

Komentari