Nova kolekcija Nina Ricci za proljeće/ljeto 2010.

Ime Nina Ricci povezujemo sa luksuznim dizajnom koji je poznat po svom naglašavanju ženstvenost.

Ime Nina Ricci povezujemo sa luksuznim dizajnom koji je poznat po svom naglašavanju ženstvenost, i nova kolekcija proljeće/ljeto 2010 zrači ženstvenošću, stoga svakako bacite pogled. Kolekcije Nine Ricci osim što su ženstvene one su sinonim za luksuzne i moderne linije koje naglašavaju žensku ljepotu. Brand je stvaran desetljećima sa svojim dugogodišnjim iskustvom u modi svaki puta iznova očara sve pobornice visoke mode.

Haljina Nina RicciNina Ricci haljina

Novi kreativni direktor Nine Ricci, Petera Copping je pokušao prestiž koji su izgradili godinama prenijeti i u novu kolekciju za proljeće/ljeto 2010. koja odiše ženstvenošću na visokoj razini, jer to je ono što je na prvom mjestu važno za brand. Ženstvenost je najvažnija osobina žena i to je točno ono što svaka žena treba pokušati naglasiti kroz modu, stil i ponašanje. Nabrana, prozirna, ženstveno bluza je svakako odjevni predmet koje se mora naći u ormaru svake žene. Tajice, suknje, svilene haljine i lijepo izrezani sako/jakna idealna su kombinacija za proljeće/ljeto 2010.

Nina Ricci kolekcija odjećeCrna haljina Nina Ricci

Za naglasiti raskošne atribute Nina Ricci, kolekcija proljeće/ljeto 2010 koriste lijepe i pune materijale koji u kombinaciji sa svilom, čipkom i tilom naglašavaju eleganciju.Kolekciju koja odiše stilom i elegancijom, Nina Ricci, proljeće/ljeto 2010 zasigurno vrijedi pogledati.

Nina RicciMajica Nina Ricci

Komentari