Jet Leg/Jet Leg

Urbana moda s potpisom Jet Lega

Prvo samostalno izlaganje Jet Leg dizajnerice Jasmine Arnautović, donio je zanimljivu i jednostavnu, nosivu kolekciju namjenjenu oba spola.

Jet Leg dizajnerice Jasmine Arnautović, u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a portera i njenog prvog samostalnog izlaganja, donio je zanimljivu i jednostavnu, nosivu kolekciju namjenjenu oba spola.

U sklopu ovog zanimljivog i intimnijeg načina prikazivanja kolekcija namijenjih kolegama, suradnicima i klijentima tako smo vidjeli urbanu viziju zanimljive, a ne dosadne svakodnevnice.

Ulična moda, i njene urbane forme, inspiracija su ove dizajnerice, koja se kao rijetka usudila konkurirati velikim svijetskim high street brandovima, te ponudila odjeću za svaki dan.

Sklonija muškoj modi, Jasmina je prikazala kompletniju sliku muškarca u svojoj viziji, što je ujedno i zanimljiv podatak, ako uzmemo u obzir da se relativno mali broj domaćih dizajnera odlučuje na mušku publiku.

Nosivost, udobnost, jednostavni krojevi, zasigurno će pronaći svoj put do publike, što je potvrdio i veliki aplauz okupljenih po završetku predstavljanja kolekcije.

Make up kao i do sada potpisuje team Učilišta Profokus na čelu s Kristinom Atletić.

Među gostima koji su vjerni ljubitelji dizajna s potpisom JetLet bilo je dosta kolega i poznatih osoba poput Tihane Harapin Zalepugin, Tonija Rica, Dalibora Petka i Gorana Čižmešije.

Komentari