Kolekcija cipela proljeće 2010. Victor&Rolf

Talentirani dizajneri Viktor Horsting i Rolf Snoeren uspjeli su stvoriti zanimljivu kolekciju proljeće ljeto 2010.

Talentirani dizajneri Viktor Horsting i Rolf Snoeren uspjeli su stvoriti zanimljivu kolekciju proljeće ljeto 2010. Besprijekorna i lijepa kolekcija koju se kreirali Viktor Horsting i Rolf Snoeren uspjela je uhvatiti veliku pozornost medija i javnosti. Izgleda da su Victor&Rolf odlučili preći određene granice i uspjeli su stvoriti lijepu i iznenađujuću kolekciju.
 

cipele viktor rolfviktor rolf cipele

Dodatci su vrlo važan dio u svakoj modnoj kolekciji kao oni koji daju završni štih odjeći, oni su u mogućnosti pretvoriti odjeću od jednostavne do upečatljive u trenutku. To je detalj koji Victor&Rolf kolekciju čini drukčijom i posebnom.
Ispunjena s puno ukusa, odgovarajućih boja i dizajna, Victor&Rolf kolekcija proljeće 2010 zaslijepila i obasjala pistu. Određeno osvježenje je bilo predstavljeno po zbirkama moderni, seksi, sofisticirani i slatki izgled. Vjerojatno je riječ slatki nije nešto čime se može karakterizirati kolekciju cipela, ali u ovom slučaju to je prva stvar koja padne na pamet. Lijepa pastelna kolekcija donosi instantno osmijeh na lice.
 

Nova kolekcija viktor rolfviktor rolf

Iako se s uobičajenim bojama može postići tražen cilj svakog dizajnera, Victor&Rolf kolekcija proljeće 2010 željela je otići dalje i stvoriti još atraktivniji stil. Nabori, patentni zatvarači i mnoštvo malih cvjetova pomogli su produbiti njihov utjecaj. Pastelne boje i crna dominirale su pistom Viktor&Rolf proljeće ljeto 2010 kolekciju. Nevjerojatne pojedinosti cvjetnih detalja, dale su užitak gledanju cipela. Kolekcija dostojna divljenja, nadilazi očekivanja svojih poklonika.

viktor rolfviktor rolf

 

Komentari