Dođite na 'Mali svijet poslova'!

Koliko puta ste od vlastite djece ili drugih mališana u povjerenju slušali što žele raditi kad postanu veliki? Koliko ste se puta i sami suočili s pitanjem kako djeci opisati što to odrasli rade kad odu na posao?

Koliko puta ste od vlastite djece ili drugih mališana u povjerenju slušali što žele raditi kad postanu veliki? Koliko ste se puta i sami suočili s pitanjem kako djeci opisati što to odrasli rade kad odu na posao? Projekt "Mali svijet poslova" svojim zanimljivim programom i interaktivnim pristupom pomaže djeci odgovoriti upravo na takva pitanja!
„Mali svijet poslova“će se održavati u subotu 17. prosinca od 10-18 sati u prostorima shopping centra Arena, Lanište 32, Zagreb (Trg Dalmacija).

Mali svijet poslova

Dovedite Vaše mališane na ovo zabavno-edukativno događanje i pomozite im da saznaju što u svakodnevnom radu rade vatrogasci, nutricionisti, prodavači, istraživači, turistički animatori, analitičari i tehničari, piloti i DJi!

Projekt je namijenjen je djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi. Cilj mu je kroz zabavni interaktivni program (prilagođen dječjoj dobi) upoznati djecu sa šarenim svijetom poslova i zanimanja kojima bi se u budućnosti mogli baviti. Radi se o kombinaciji sajma, radionice i igraonice tijekom kojeg će se djeci predstaviti zanimanja i poslovi. Event povezuje učenje, igru i zabavu kako bi djeca na zaigran i zanimljiv način dobila uvid u svijet odraslih i već u najranijoj dobi.

Dođite i uživajte u svemu što smo pripremili za Vas, proizvodima sponzora i zabavnom programu!

Komentari