Zašto izabrati uske traperice?

Često možemo čuti traper je vječan, pogotovo ako se radi o klasičnom uskom modelu koji prati liniju tijela i doseže do gležnjeva, poznatijem pod nazivu skinny jeans.

Često možemo čuti traper je vječan, pogotovo ako se radi o klasičnom uskom modelu koji prati liniju tijela i doseže do gležnjeva, poznatijem pod nazivu skinny jeans. Ovaj kroj traperica može se lako kombinirati s različitim odjevnim kombinacijama, bile one sportske ili elegantne.

Zara bijele traperice
Zara

Zara traperice
Zara

Zara Skinny jeans
Zara

Ako ste više sportski tip uz ovaj kroj traperica idealno će odgovarati tenisice do gležnja koje će vašim nogama vizualno dati koji centimetar. Ovu sportsku kombinaciju lako možete pretvoriti u casual dodatkom casual sakoa i bez straha možete otići na manje služben sastanak.

HM traperice
HM

HM traperice
HM

hm traperice skinny
HM

Elegantnu kombinaciju s uskim trapericama lako ćete postići s jednostavnim salonkama. Ovisno o prigodi, možete dodatno podići kombinaciju s uskom košuljom i elegantnijim nakitom. Uske traperice i visoke štikle dobitna su kombinacija u kojoj ne možete proći nezapaženo.

massimo dutti traperice
Massimo Dutti

Massimo Dutti traperice uske
Massimo Dutti

Massimo dutti traperice
Massimo Dutti

Zbog velikih mogućnosti u kombiniranju stilova s ovim trapericama imati ćete priliku nositi ih u raznim prilikama. Prednost ovog modela traperica je i ta što ih možete nositi bez obzira na godišnje doba. Odlično pristaju na sve vrste čizmica ali i na sve vrste sandalica, bile one ravne ili s povišenom petom. Ako se radi o zimskom periodu na ovaj model traperica lako ćete kombinirati kapute i jakne.

 

Ovaj model traperica možete pronaći u raznim bojama i uzorcima što olakšava izbor da lako pronađete one idealne koje odgovaraju vašem stilu i osobnosti.

A.R.

Komentari