Gumene čizme za nadolazeću jesen

Iako nam se ovo ljeto produžilo i još uživamo u suncu, budite spremni kada se pojave prvi pravi jesenski dani s učestalim kišama i nabavite si gumene čizme koje su trenutni hit kako u svijetu tako i kod nas.

Iako nam se ovo ljeto produžilo i još uživamo u suncu, budite spremni kada se pojave prvi pravi jesenski dani s učestalim kišama i nabavite si gumene čizme koje su trenutni hit kako u svijetu tako i kod nas. Što može biti praktičnije i super moderno u isto vrijeme od para modernih gumenih čizama.

Gumene cizme ljubicasti cvjetovi
Planet obuća, 199,00kn

Diesel gumene čizme
Diesel,780,00kn

Gumene čizme tigrasti uzorak
Planet obuća, 179,00kn

Gumene čizme Diesel
Diesel, 640,00kn

Recite zbogom staromodnim stilovima i jednostavnim bojama. Gumene čizme za 2012. dolaze u bezbroj uzbudljivih i otkačenih stilova a jarke boje podignut će vaše raspoloženje za vrijeme onih tmurnih i kišnih dana.

Gumene čizme su postale glavni „must have“ i obavezni par obuće svake trendseterice. Osim činjenice da su iznimno moderne, one čuvaju vaše noge, da za vrijeme kišnih dana ostanu suhe. Gumene čizme nose se već dugi niz godina, prijašnji modeli su bili jednolični, dosadnih boja i jednostavnog dizajna, koji su služili samo u utilitarne svrhe. Novi modeli gumenih čizma su dovoljno interesantne da se nose u svim vremenskim uvjetima.

Gumene ljubičaste čizme
Planet obuća, 199,00kn

Gumene čizme CHINESE LAUNDRY
Shoe Be Do, Chinese Laundry, 449,00kn

Gumene cizme Escape
Shoe Be Do, Escape, 499,00kn

Iako se na prvi mah gumene čizme mogu činiti dosadnima, dizajn novih linija gumenih čizama definitivno će vas uvjeriti da su izvrstan odabir za izražavanje vlastitog modnog stila. Ove sezone postoji veliki izbor gumenih čizama koji će vam pri odabiru stvoriti dilemu koje su najidealnije za vas i vaš stil. Gumene čizme su super stilski izbor da zaštitite svoje noge u ekstremnim uvjetima, kao što su obilne kiše i blato.

Gumene karirane cizme
Planet obuća, 199,00kn

Gumene cizme Havaianas
Shoe Be Do, Havaianas, 449,00kn

Kombinirajući vaš stil s parom modernih gumenih čizama sigurno će vam omogućiti da se izdvojite iz mnoštva. Veliki izbor uzoraka i boja će vam dati puno opcija koje možete izabrati.

Najnoviji trendovi gumenih čizama omogućavaju vam atraktivne i uzbudljive kombinacije. Moderni uzorak gumenih čizama idealno odgovara uz uske traperice koje prate liniju vašeg tijela, a ukoliko želite prekriti određena kritična mjesta kombinirajte ih s dužom, laganijom vestom.

Gumene čizme Hunter
Transport Footwear, Hunter, 680,00kn

Hunter Gumene cizme
Transport Footwear, Hunter, 1.270,00kn

Navedene cjene su informativnog karaktera

Komentari