Mango za ljeto 2012.

Pogledajte novu kolekciju koju su za nadolazeće ljeto pripremili dizajneri za poznati španjolski brend Mango. Prekrasna Ann Selezneva angažirana je da bude zaštitno lice ljetne kolekcije Mango.

Pogledajte novu kolekciju koju su za nadolazeće ljeto pripremili dizajneri za poznati španjolski brend Mango. Prekrasna Ann Selezneva angažirana je da bude zaštitno lice ljetne kolekcije Mango. Ona je svojom pojavom upravo ono što ova kolekcija predstavlja: jednostavna, a u isto vrijeme atraktivna i privlačna.

Bijela haljina Mango

Haljina Mango

Ono na što smo se već naviknuli kada je riječ o ovom poznatom španjolskom brendu je nosivost i super moderni komadi odjeće koji se lako kombiniraju s onim što već imamo u našoj garderobi. Ova kolekcija odiše svježinom, prozračnošću i svijetlim tonovima idealnim za ljetne dane. Mango kao i uvijek na elegantan način želi istaknuti ženstvenost i ljepotu ženskog tijela.

Duga haljina Mango

Haljina Mango 2012

Nova kolekcija osim što je prozračna i ženstvena izuzetno je ugodna i praktična za sve prilike. Bilo da se radi o poslovnim sastancima, gdje je bijela košulja iz ove kolekcije idealna za ostavljanje pozitivnog dojma, pa sve do prozračnih svijetlih kombinacija za dnevne aktivnosti. Osim majica i hlača za svakodnevno nošenje, iz nove kolekcije možete izabrati i romantične ljetne haljinice koje ne sputavaju vaše tijelo, nego vam omogućavaju opušteno provođenje slobodnog vremena bilo da se radi o ljetnim šetnjama ili večernjim izlascima.

Hlace Mango

Kosulja Mango

Mang -ljeto 2012

Mango nova kolekcija odjelo

Nova kolekcija Mango 2012

Moderne kratke hlacice Mango

Traperice-Mango

Foto: Mango

Komentari