Andresr/Shutterstock

Savjeti kako izgledati mršavije

Postoji nekoliko tvari koje svaka žena želi u svom životu, a vitka linija je jedna od tih stvari.

Postoji nekoliko tvari koje svaka žena želi u svom životu, a vitka linija je jedna od tih stvari. Bez obzira kako izgledaju, žene su vrlo rijeko zadovoljne svojim fizičkim izgledom. U njihovoj potrazi za savršenstvom on žele biti vitke i mamiti poglede. Na sreću svih žena postoji nekoliko trikova koje možete primijeniti kako bi se vaš san ostvario. Ovi trikovi ne uključuju operacije, nego samo male preinake koje mogu jako puno značiti.

Prije svega, ako želite biti vitki trebate malo razmisliti o vašem držanju. Pobrinite se da u je u svakom trenutku vaša kralježnica u pravilnom položaju i da izbacite prsa. Na ovaj način smanjit ćete vaš trbuh i samim time izgledati mršavije i višlje.

Drugi korak je da budete realni u biranju odjeće koju ćete odjenuti. Informirajte se kako odabrati pravu haljinu koja pristaje obliku vašeg tijela. Primjer tomu je da ako imate šire bokove odaberete haljinu koja će i vaša ramena malo raširiti, ili pak odabrati traperice koje vizualno sužavaju bokove.

Još jedan od načina kako možete izgledati vitko je da odaberete malo veće modne dodatke i stavite ih na određene dijelove tijela. Na ovaj način ćete odvući pažnju od dijelova tijela koje želite sakriti. Predmeti kao što su šalovi, velike ogrlice ili trake za kosu su savršeni modni dodatci koje trebate imati u svojoj garderobi.

Još jedan dobar savjet je i da nosite visoku petu. Na ova način ćete izdužiti vaši figuru i samim time ćete izgledati mršavije i višnje. No također i tu trebate biti jako oprezni prilikom odabira cipela na visoku petu, jer one moraju odgovarati obliku vašeg tijela.

Također možete dodati i remen na vaš struk kako bi on vizualno izgledao manji, a samim time puno elegantniji i glamurozniji.

Nemojte nositi tijesnu ili široku odjeću, odjeća treba biti po mjeri.

J.B.

Komentari