Koje boje možete kombinirati s ljubičastom torbom?

Na prvi pogled ste se zaljubili u cool ljubičastu torbu sa šljokicama i oduševljeni ste sve dok ne počnete razmišljati o ostatku odjeće koja bi se uklopila uz torbu.

Na prvi pogled ste se zaljubili u cool ljubičastu torbu sa šljokicama i oduševljeni ste sve dok ne počnete razmišljati o ostatku odjeće koja bi se uklopila uz torbu. Nije isto ako kupite sivu ili smeđu torbu, ljubičasta je ipak malo zahtjevnija, no nemojte brinuti, postoje boje koje lijepo pristaju uz ljubičastu.

Ljubičasta boja torbe

Mulberry
 

Žuta
Ako ste tip djevojke koja voli jarke boje, kombinacija ljubičaste i žute boje idealna je za vas. Ako želite ostaviti dojam samouvjerene žene isprobajte kombinaciju haljinice bez naramenica jarko žute boje s visokim potpetice i cool ljubičastom torbom, ova kombinacija sigurno neće proći nezapaženo.

Siva
Kada kombinirate sa sivim tonovima, koji su neutralni i istodobno savršeni kao pozadina za istaknuti detalj u vašoj odjevnoj kombinaciji, ljubičasta torba kao dodatak savršeno će se uklopiti. Naš prijedlog su uske sive traperice, široki pulover sive boje, tamno sivi šal, visoke čizme ravnih potpetica i neizostavna ljubičasta torba, ovom kombinacijom sigurno nećete pogriješiti.

Traper plava
Vjerojatno ste više puta čuli frazu: "traper ide uz apsolutno sve!", pa naravno, savršeno pristaje i u ovoj kombinaciji sa ljubičastom torbom. Tamno isprane traperice, bijela majica, i sivi pamučni sako, sa ljubičastom torbom idealna su kombinacija za večernji izlazak.

Komentari