Udruga All Faces poziva talentirane modne dizajnere

Prva projektna ideja udruge je da mladi kreativni dizajneri koji iza sebe imaju prvenstveno iskustva te zrelosti u pristupu radu, prezentiraju svoje radove na raznim etabliranim sajmovima mode u svijetu te na taj način omoguće da njihove kreacije...

Udruga 'All Faces' osnovana je sa ciljem promocije hrvatskog modnog dizajna ka svijetu te zapošljavanja

Prva projektna ideja udruge je da mladi kreativni dizajneri koji iza sebe imaju prvenstveno iskustva te zrelosti u pristupu radu, prezentiraju svoje radove na raznim etabliranim sajmovima mode u svijetu te na taj način omoguće da njihove kreacije dođu do svjetskih gradova i da počnu dostojanstveno živjeti od svog rada.

Simone
Simone design by Sanja Đaković

Udruga uz svoj humanitarni karakter (postotak od donacija i zarade ide za pomoć napuštenoj djeci u Nazorovoj), ima glavnu premisu samoodržavanja i zapošljavanja. Kako? Otvaranjem izložbeno-prodajnih mjesta udruge nazvanima "All Faces of Croatian Dasigners" diljem naše obale u kojem će se prezentirati radovi članova Udruge.

Romina
RA design by Romina Anžek

"Na ovaj način dolazimo direktnim putem do velikog broja ljudi koji ne žive u Hrvatskoj, a imat će prilike vidjeti ili kupiti kreacije modnih dizajnera Hrvatske. Samim time Udruga će zapošljavati ljudski kadar kao voditelje tih prostora. Pošto nam je prva godina i na samom smo početku, ovu sezonu otvaramo izložbena mjesta u Puli i Rovinju", kažu osnivači Udruge.

Dunja
Marmelo by Dunja Sučić

Sa nama su već neka etablira na imena: Iva Tuđa torbe, RA design by Romina Anžek, Simone design by Sanja Đaković, And You by Ana, Marmelo by Dunja Sučić, Etoile de Mer by Zvijezdana Ivić i Zipp-me by Lidija Šašek.

Udruga 'Sva lica' poziva sve zainteresirane, talentirane ljude da se pridruže timu. Kratki životopis i fotografije svojih radova šaljite na [email protected], a sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve 091 4551 222 i 091 5057 775.

Sve novosti pratite na njihovoj facebook stranici http://www.facebook.com/pages/All-Faces/431150793630090?ref=hl

Komentari