Održan Zagreb in Style by REN

Zagreb IN Style by REN modna manifestacija još jednom dokazala da je zaista odlična odskočna daska u svijet mode mladim dizajnerima, a vlasnik eventa Alen Ljubić je i ovaj put držao odlično sve u svojim rukama.

Održana je modna manifestacija Zagreb IN Style na kojoj su se predstavili mladi dizajneri i njihove kreacije, a tijekom večeri voditeljica je nekoliko puta pozivala prisutne da se prisjete poplavljenih područja i da nazovu na broj telefona 060 9011 i svojom donacijom pomognu stradalom području i njegovim stanovnicima.

Program večeri otvorila je Lidija Bačić koja je predstavila vjerujemo još jedan u nizu hitova "Nasmij se sestro", dok poznati pjevač Leo Kazić i Antonija Šola su također nastupali u glazbenom programu. 

Tijekom večeri poznati brand preparativne kozmetike REN je uz svog beauty glasnogovornika Rei Branca sve prisutne podsjetio zašto je njega kože važna i da ljepota i moda idu u korak jedna s drugom.


Večer mode otvorila je dizajnerica iz Zagreba La Marye koja je sve prisutne osvojila svojom ženstvenom i modernom kolekcijom večernjih haljina.

Slijedio je modni izlaz poznatog branda P.S fashion koji je oduševio sa svojom veselom kolekcijom, a nakon njih je slijedio glazbeni broj s potpisom mladog Matije Cveka koji je uz pratnju Dominika Žagmeštera sve prisutne osvoji svojim glasovnim mogućnostima.


 

Odličnu kolekciju kupaćih kostima predstavio je talijanski brand Pompea koji je uz veselu i razigranu ekipu modela bio pravo osvježenje na eventu, a i publika je uživala jer je svakog modela sa ovacijama ispraćala. 

Program je vodila Vjekoslava Bach koja je bila odlična kao i uvijek, dok je večer ljepote i mode zatvorila mlada FRANKA dizajn koja je osvojila sve svojom odličnom kolekcijom za mlade i urbane djevojke. 

Studio Pilus, Amela Pejković i Dino Škrtić su zaslužni za odlične frizure, dok se za make up pobrinula Andrea Leko.

Komentari