Europe future fashion 2012 i ove godine okuplja mlade dizajnere

Europe future fashion 2012 okuplja i ove godine perspektivne Europske dizajnere od 14 -15.srpnja 2012 u Splitu.

Europe future fashion, koji je održan prošle i pretprošle godine u Splitu, postao je prepoznatljivi događaj za dizajnere diljem Europe. Ovaj europski festival mode dobio je odlične ocjene za sadržaj ali i izuzetno pozitivnu atmosferu od sudionika, medija i gledatelja.

Možemo reći s sigurnošću da je ovo jedan drugačiji modni događaj od ostalih u regiji. Europe future fashion daje priliku mladim dizajnerima diljem Europe da prezentiraju svoje kolekcije te surađuju s stručnjacima iz modne industrije.

Mladi dizajneri Flutura Dedinja
Flutura Dedinja

Tijekom dva dana ove modne avanture razvijaju se nova poznanstva, razmjenjuju znanja i iskustva i što je najvažnije odvija se jedna izuzetno pozitivna atmosfera u kojoj je užitak raditi.
Ove godine, Europe future fashion 2012 održat će se 14 i 15 srpnja 2012 u prekrasnom hotelu Le Meridien Lav u Splitu.

Ana Curic
Ana Čurić

Kao novitet, ove godine se pozivaju i studenti svih Europskih škola dizajna da se prijave i pokažu svoje kolekcije. Najbolji od njih će osvojiti besplatno sudjelovanje na jednom od Europskih fashion week-ova.
Koncept programa sadržavati će :

  • modne revije
  • radionice
  • izložbeni prostor
  • after party

Svi dizajneri koji smatraju da imaju „ono nešto“ , da su „drugačiji od drugih“ mogu se prijaviti preko web stranice www.europefuturefashion.com ili na mail info@europefuturefashion.com.

 

Komentari