Održan još jedan event - Zagreb in style

Modni event se održao ovaj četvrtak u Lobby baru pred velikim brojem uzvanika i poznatih osoba iz javnog života, među kojima je bio i Davor Bernardić koji je došao da u ime grada Zagreba pruži potporu organizatorima i mladim dizajnerima.

Modni event se održao ovaj četvrtak u Lobby baru pred velikim brojem uzvanika i poznatih osoba iz javnog života, među kojima je bio i Davor Bernardić koji je došao da u ime grada Zagreba pruži potporu organizatorima i mladim dizajnerima. Najavio je naše mlade nade kao buduće poduzetnike od kojih se jako puno očekuje jer su upravo oni budućnost koja je potreba da se moda nastavi.

Davor Bernardic

Romina Anžek RA DESIGN dizajnerica, nesumnjivo je ostavila snažan dojam na sve koji su se te večeri našli na eventu. Njezin izričaj kroz mušku modu s naglaskom na nakit, ostavio je ponovno bez daha sve prisutne, što se moglo vidjeti kroz veliki pljesak kojim je bio popraćen svaki njen model.
Ana Milin dizajnerica iz Zadra u svom je prepoznatljivom stilu predstavila kolekciju rock moderne djevojke koja živi u svom svijetu u kojem naprosto uživa.

Ra design nakit

Ženstvenim kolekcijama iz bajke potpis su stavile PASARELA i Ivana Jurić koje predstavljaju samouvjerenu mladu ženu, dok Lucija Peronja dizajnerica s Hvara u svom šarenom svijetu uživa i njime nas vrača u doba kad se ponovno jako pazi na detalje u kolekciji odjeće i torbi.
Dizajnerice Katarina Mamić i Ivana Pasinek i dalje potvrđuju da su mlade talentirane dizajnerice, čije vrijeme tek dolazi.

Modno dogadanje Zagreb in style

Tijekom večeri mogli smo vidjeti i predstavljanje opusa moderne fotografije mladog i talentiranog Vedrana Sokića te Sokilla Imagines Teama, koji su vrhunski umjetnici u svom poslu. Nesumnjivo presjek uradaka je bio na visokom mjestu i popraćen uzdasima oduševljenja.

Zagreb in style

Veliku podršku treba uputiti cijelom timu Zagreb In Style koji se u ovo vrijeme krize odlučio potruditi oko organizacije cijelog eventa u čemu su neupitno i uspjeli. Najavili su nam Zagreb In Style 2013. što nas jako veseli, pa kažu da će svake godine zabava biti sve bolja!

Modni event

Zagreb in style 2012

Komentari