Stilski uređene spavaće sobe

Ništa nema tako umirujući efekt na čovjeka kao njegova spavaonica u kojoj možete uživati i opustiti se kada god poželite. Stoga pogledajte ove spavaonice i savjete koji u vama mogu pobuditi...

Ništa nema tako umirujući efekt na čovjeka kao njegova spavaonica u kojoj možete uživati i opustiti se kada god poželite. Stoga pogledajte ove spavaonice i savjete koji u vama mogu pobuditi inspiraciju za stvaranje vašeg privatnog prostora.

 

Bijela spavaca soba

Punjenje baterija je jako važna komponenta života, zato ljudi provode puno vremena na uređivanje spavaonice. Vrhunski dizajneri pomoći će vam savjetima kako bi vaš doma odisao mirnoćom a opet da bude stilski dotjeran.

Moderne spavace sobe

Stručnjaci savjetuju da koristite blage boje koje vas oslobađaju stresa, regeneriraju vaše baterije kada god uđete u svoju oazu mira i spokoja. Oslonite se na vaš osobni stil i izvedbu, možete koristiti jednu od spektra boja te kombinirati sa drugima, to će sobi unijeti dozu mirnoće i veselja. Najučestalije boje su plava, svjetlo zelena, bijela, boja breskve, smećkasta. Sve treba uskladiti, pokućstvo, boju i ostale dodatke koji se nalaze u sobi.

Spavaca soba

Architectural Digest je objavio neke od najprofinjenijih soba od kojih možete uzeti neke motive koje možete koristiti u vašoj osobnoj spavaonici.

Spavaće sobe

Ako preferirate jednostavan stil začinite ga s nekoliko detalja, ali zadržite tople boje. Zidove oličite u bijelo, stavite veliki krevet, na njega posteljinu svijetlih boja. Ostatak sobe uredite u minimalističkom stilu, stavite niski stol i naslonjač modernog izgleda.

Spavace sobe minimalističke

Međutim ako više volite tradicionalan interijer, onda možete koristiti tople boje te dodati drveni namještaj. Postavite teške zavjese i zastore ako želite naglasiti osjećaj privatnosti i elegancije, također možete pomiješati tradicionalnost sa suvremenošću i postaviti prozor od poda do stropa koji vam pomažu da uživate u okolnom krajoliku (ili samo ako imate privatni vrt ili panoramski pogled na grad).
Dodaci su vrlo važni, stoga se ne ustručavajte dodati jastuke na krevet, to ide uz jedinstven i stilski dotjeran namještaj, sofe, noćni ormarići i lampe ako imate dovoljno prostora tako možete napraviti predivan i vrlo ugodan prostor u kojem ćete se odmarati i uživati.

Spavaće sobe moderne

Komentari