Stvorite sebi spavaću sobu u kojoj ćete uživati

Spavaća soba, prvenstveno za parove, trebala bi biti privatan i intiman prostor u svakom domu, vaša oaza mira na kraju dana u kojoj uživate zajedno s vašim partnerom.

U sobu unesite romantični štih kako bi potaknuli žar. Vaša spavaća soba bi vam treba biti gnijezdo i baza, u nju možete pobjeći od svakodnevnih briga kao što je briga za djecu, stres na poslu i slično. Ako se u spavaćoj sobi ne osjećate dobro ili ako nema onaj poseban štih, tada je vrijeme da u nju unesete malo romantike. Uz malo volje i mašte od vaše sobe napravite predivno mjesto u kojem ćete vi i vaš partner uživati u svakom trenutku i u kojem ćete se osjećati sigurno i slobodno.

Da bi stvorili ugodnu atmosferu pomoći će vam mirisne svijeće, zrcala, prozračne zavjese, ugodna posteljina.

Detalje za sobu birajte pažljivo

Vrlo je važno pronaći pravi balans u prostoriji, ali ju nemojte pri tome zatrpati nepotrebnim stvarima. Previše dodataka mogu prostoriju učiniti manjom i skučenijom nego što to ona zapravo je. Dodajte svijeće, cvijeće, izradite nekoliko slika vama bliskih osoba . Možete također staviti koji jastuk više te ju učiniti i jako nježnom i opuštajućom. Neizostavni detalj su lampe koje daju poseban šarm prostoriji.

Razmislite o promjeni boje zidova.

Odabir prave palete boja je prvi korak u dekoriranju prostora u kojem ćete se osjećati ugodno, ovo je također od velike važnosti kada pokušavate napraviti romantičnu spavaonicu. Kada birate boje, povedite računa da one budu nježne i opuštajuće. Možete odabrati boje nježnijih tonova, intenzivne boje mogu stvoriti napetost, naša preporuka je da ih izbjegavate.

Glazba

Glazba je idealna za opuštanje nakon cjelodnevnog stresa i užurbanog načina života. Odaberite opuštajuću glazbu i prepustite se uživanju.

Izbacite nepotrebne stvari

Svakako iz sobe izbacite televiziju, nema ničeg romantičnog u gledanju televizije. Studije su pokazale da prisutno televizije u sobu uvelike umanjuje romantiku.

Zavjese i dekori

Staviti prave zavjese i dekore je također vrlo bitna komponenta. Bijele i ravne zavjese ne doprinose ništa romantici. Razmislite o svilenim satenskim zavjesama koje će upotpunite sobu.

 

Komentari