Vaš stil u bojama

Dodavanje boja jedan je od najlakših načina da prostor dobije novi izgled. Pročitajte ove savjete koji će vam možda pomoći da upotrijebite boje koje odgovaraju vašem stilu.

Obojite cijelu sobu u svijetle boje, da dobijete puniji dojam dodajte detalje koji će svijetlu boju sobe učiniti ugobnijm.

Ako niste spremni na drastičnu promjenu počnite s jednim zidom. Obojani jedan zid će se učiniti zanimljivim elementom dizajna i, ako se odlučite da vam se sviđa, uvijek možete obojati ostatak sobi. Isto tako, ako vam se promjena nije svidjela jednostavnije je obojati jedan zid.

Još uvijek se niste odlučili za određenu boju zidova? Dodajte nekoliko zanimljivih likovnih elemenata u boju koju ste odabrali. Ukoliko se odlučite za dodavanje likovnih elemenata, lako ih je nacrtati, a isto tako i prebojati.

Moderna-spavaca-soba

Postolache-Design/Shutterstock.com

Zidovi nisu jedino mjesto u sobi gdje se možete upotrijebiti boju. Oslikane ili tapecirani namještaj takđer možete prilagoditi vašem trenutnoj želji. Najbolji dio je da ni ne trebate kupi novi namještaj. Presvucite svoju staru fotelju u dezen koji vam odgovara, ili pronađit profesionalnog dekorater da to učiniti za vas.

Još jedno mjesto gdje se mžete poigrati s bojama je pod. Tepih daje toplinu podovima a boje je lako uskladiti sa ostatkom namještaj.

Sitni detalji na jednostavan način nadopunjuju cijelu sliku interijera. Keramička vaza, svileni jastuk, ukrasne svijeće se lako međusobno usklade, te uklope u godišnje doba ili vaše raspoloženje.

Komentari