Božićne dekoracije iz H&M

Pripremite vaš dom za nadolazeće praznike s pomagalima i ukrasima iz nove H&M Home zimske kolekcije. Veliki izbor detalja iz nove kolekcije za uređenje doma sigurno će vašem...

Pripremite vaš dom za nadolazeće praznike s pomagalima i ukrasima iz nove H&M Home zimske kolekcije. Veliki izbor detalja iz nove kolekcije za uređenje doma sigurno će vašem domu dati jedan topao i moderan štih.

H&M ima sve što je potrebno da osvježite vaš dom lijepim dekoracijama privlačnih boja i oblika. Kada su u pitanju zimski trendovi, poznati švedski brand nudi: posteljine, krznene jastuke i ugodne pokrivače.

H&M Božićne dekoracije

Za dobivanje pozitivnog blagdanskog ugođaja H&M nudi posebnu kolekciju za blagdansko raspoloženje. Božićni ukrasi, šljokice, čipka i svjetlucavi detalji koji će učinit užitak Božića ljepšim. Od cool crtanih printeva, vintage detalja, pa sve do elegantne crno-bijele kombinacije sve to možete naći u novoj zimskoj kolekciji koja nudi za svaki stil po nešto.

H&M Božićni ukrasi

Uz razigrane cool printeve crtanih junaka, preko crvene boje, te retro štihom sve su to detalji koji su začinili novu kolekciju. U ponudi su jastuci i pokrivači s crtanim likovima Mickey Mousea, točkasti stolnjaci, pregače na volane i druge lijepe kućne potrepštine za ukrašavanje i postizanje ljepšeg Božićnog ugođaja.

H&M Dekorativni jastuci

H&M Srebrni dekorativni detalji

H&M Bijela dekoracija stola

H&M Dekorativna čizmica

H&M dekoracija trosjeda

H&M dekoracija bora

H&M dekoracija kreveta

H&M dekoracija pribora za jelo

H&M dekoracija stola

H&M dekorativni tanjuri

H&M dekorativni detalji

H&M dekorativni ručnici

H&M dekorativni stolnjaci

H&M dekorativni ubrusi

H&M kuhinjske krpe

H&M srebrna dekoracija stola

H&M srebrni stolnjak

H&M srebrni jastuk

H&M ljubičasti stolnjak

H&M ljubičasta dekoracija stola

Izvor: hm.com

Komentari