Neutralne boje za interijer doma

Dizajneri interijera često odabiru neutralne boje za bojanje zidova zbog njihove fleksibilnosti da se lijepo mogu kombinirati sa namještajem i dekoracijama. Zidovi neutralnih boja služe kao podloga na koju vrlo lako možete uklopiti slike ili druge umjetnine žarkih boja

Dizajneri interijera često odabiru neutralne boje za bojanje zidova zbog njihove fleksibilnosti da se lijepo mogu kombinirati sa namještajem i dekoracijama. Zidovi neutralnih boja služe kao podloga na koju vrlo lako možete uklopiti slike ili druge umjetnine žarkih boja.

 

Uređenje doma
Paul Vinten/Shutterstock.com

Jedna od neutralnih boja koju možete koristiti za bojanje zidova je boja slonove kosti. Ova boja asocira na čistoću i daje prostoru prividno veću dimenziju, te se vrlo dobro slaže ako svoju kuću želite urediti u toplim bojama. Najbolje uz ovo idu narančasta i crvena boja koja stvara potpuni odmor za oči.

Boje za dom
Dmitry Pistrov/Shutterstock.com

Bež je u zadnje vrijeme postala hit boja jer se uz nju mogu kombinirati različite boje i oblici. Uz to bež se jako dobro kombinira sa svim vrstama dekoracija, od tradicionalnih do modernih te vrlo umirujuće djeluje na ljude.

Svjetle boje za dom
Breadmaker/Shutterstock.com

Svjetlo zelena je lagana i hladna boja. Ova boja ide jako dobro u dnevni boravak kao i u kupaonice. Ona unosi blagi duh prošlih vremena koji će sve oduševiti.

Krem boja čini prostoriju većom i svjetlijom. Ova boja se slaže sa svim vrstama dekoracije i svim stilovima. Jako se pogodna za manje prostore koje će naizgled učiniti većima.

Komentari