Osnovna njega kože lica

Voditi potrebnu njegu o vašoj koži je jako važno ako želite besprijekoran ten i zdrav izgled.

Održavanje kože na dnevnoj bazi može se činiti teže nego što u stvari jest, očekivano pošto su ljudi sve više zaposleni, ali u stvari je puno lakše ako od njege napravite rutinu. Jedan od najvažnijih stvari u njezi kože je redovno održavanje.

Ovdje je nekoliko koraka na koje bi trebali obratiti pažnju u njezi kože. Koraci koje bi se trebalo provoditi određenim redom. A to su ovi:

Čišćenje lica

Čišćenje
Čiščenje vaše kože je jedan od ključnih stvari u njezi. Naše lice je izloženo zagađenju i štetnim plinovima, prašini, smogu koje loše djeluje na našu kožu, često ostavi trajne posljedice kao što su akne, masna koža pa čak i oštećenja.
Čišćenje lica sa pravim sredstvom od velike je važnosti. Odaberite blago sredstvo koje neće nadraživati kožu.

Tonik za lice
Tonik je važan za njegu lica jer čisti sve tragove prljavštine i masnoće koje mogu ostati na licu nakon čišćenja. Tonik se nanosi na pamučnoj blaznici na područje nosa, obraza i čela.

Vlaženje
Vaše lice treba redovito vlaženje da bi izgledalo zdravo i sjajno. Poslije čišćenja lice može biti suho, zato se pobrinite da se hidratizira poslije svakog čišćenja i toniranja. Nanesite hidratantnu kremu i polako utrljavanjem i masažom nanesite na kožu.
Ponavljajte ove korake na dnevonoj bazi i opet ćete izgledati mladoliko, Dobra njega kože je potrebna u današnjem vremenu zbog velikog zagađenja stga će vaše lice izgledati lijepše i mlađe.

Komentari