Kada MALA LJUBAV urani

40 tjedana ili 9 mjeseci sreće, uzbuđenja i malo strepnje vrijeme je koje je majci potrebno da se fizički i psihički pripremi za novi život.

Ipak, događa se da djeca na svijet dođu ranije i onda zahtijevaju posebnu brigu i njegu. Kada se to dogodi, tu je Pampers koji na poseban način pomaže Klubu roditelja nedonoščadi „ Palčići”.

Pampers Premium Care: zaštita kože s 5 zvjezdica od sada je dostupna u veličini 0 za nedonoščad

Prijevremeno rođena djeca osobito su osjetljiva u razdoblju neposredno nakon rođenja i u ranom razvoju zbog čega se njihovi roditelji i zdravstveni djelatnici koji za njih skrbe nalaze pred brojnim izazovima. Svaki roditelj očekuje rođenje zdravog djeteta, a kada se dogodi da se dijete rodi ranije, roditelji na to uglavnom nisu pripravni. Upravo za njih Pampers je pripremio novost koja učiniti sve kako bi malene guze ostale zdrave, meke i glatke.

Pampers_PremiumCare_male

Osmišljene u suradnji s roditeljima i medicinskim sestrama, pelene Pampers Premium Care veličine 0 pružaju najbolju njegu koži prerano rođenih beba. Njihov vanjski sloj omogućuje koži da diše, dok inovativna jezgra Dry Max™ zadržava mokraću i rijetku stolicu duboko u samoj peleni te tako održava bebinu kožu zdravom i smanjuje osjećaj neugode.

Pedijatri se slažu kako je nužno posvetiti posebnu pažnju potrebama kože prerano rođenih beba zbog zdravstvenih tegoba povezanih s preranim dolaskom na svijet. Koža nedonoščeta je nezrela, a ako je riječ o nedonoščetu izrazito kratke trudnoće onda se nezrelost kože očituje velikim gubitkom tjelesne tekućine kroz kožu. Prekomjerni gubitak vode iz tijela predstavlja konstantnu opasnost. Međutim takva koža također i jako brzo upija vlažnost, pa je uloga pelene da svaku kapljicu mokraće i rijetke stolice upije što prije moguće i na taj način spriječi iritaciju kože.

Pelene Pampers Premium Care imaju i indikator mokre pelene (dostupan u pelenama veličine 0 do 3)
koji mijenja boju od žute do plave te pomaže roditeljima procijeniti kada je vrijeme za promjenu pelene.

Pampers_PremiumCare-pelene

Pampers pomaže Palčićima

Izvještaj UN iz 2012. godine ukazuje na to kako je 5.5% beba Republici Hrvatskoj rođeno prijevremeno. Iz tog je razloga Pampers odlučio pomoći Klubu roditelja nedonoščadi „Palčići” koji predano pomaže prerano rođenim bebama i njihovim roditeljima da prebrode ovo teško razdoblje u njihovim životima. U sklopu dobrotvorne akcije za svaki kupljeni paket pelena Pampers Premium Care u dm-u, u periodu od 16. studenog do 15. prosinca, Pampers će donirati 10 kuna za humanitarnu akciju “Palčić gore”.

Od listopada se ekskluzivno u dm-ovim prodavaonicama mogu pronaći pelene Pampers Premium Care u
novoj veličini 0 za prerano rođene bebe težine do 2,5 kg.

O pelenama Pampers Premium Care

ULTRA SUHOĆA
Naše NAJSUŠE I NAJTANJE PELENE, Pampersice Premium Care, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji upijanja Dry Max™ donose i do 12 sati suhoće za vašu bebu.


ULTRA NJEGA
Za pomoć u zaštiti kože vaše bebe, Pampersice Premium Care imaju PROZRAČAN VANJSKI SLOJ koji propušta svježi zrak, a sadrže i klinički testiran LOSION S ALOE VEROM (veličine 1 – 5). Prorez za pupak pomaže spriječiti trljanje osjetljivog bebinog trbuha o pelenu.

ULTRA PRISTAJANJE
Pampersice Premium Care imaju meke i rastezljive rubove te preklopive trakice za učvršćivanje koje su posebno osmišljene za sprečavanje propuštanja iz pelene veoma malih beba (veličine 0-2), dok istodobno omogućuju slobodu pokreta.

ULTRA UDOBNOST
S obzirom da svaka beba uživa dodiru nježnosti, Pampersice Premium Care napravljene su od materijala koji je MEKAN POPUT PAMUKA, a imaju i MEKANI PROŠIVENI VANJSKI SLOJ.

ULTRA TANAK OBLIK
Iznimno tanke pelene s beskompromisnom Pampersovom moći upijanja.

Vlažne maramice Pampers Sensitive u kombinaciji s pelenama Pampers Premium Care pružaju još bolju njegu i zaštitu zahtjevne kože beba. Štoviše, klinički su dokazano blage prema koži beba, čak i kada je riječ o osjetljivoj koži prerano rođenih beba.

Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“
Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“ osnovan je na inicijativu roditelja i zdravstvenih djelatnika s ciljem pomoći, edukacije i razmjene iskustava roditelja prijevremeno rođene djece te dugoročnog unapređenja skrbi za bolesnu i prijevremeno rođenu djecu, koje se u Hrvatskoj godišnje rodi oko 5 posto.
Svijest javnosti o problemima i posljedicama s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji je vrlo niska. Osnivanjem Kluba roditelja nastoji se povećati osjetljivost društva i prilagoditi zakonodavstvo potrebama prijevremeno rođene i bolesne djece.
Cilj Udruge je organizirati međusobna druženja na kojima bi roditelji, zdravstveni, pravni i drugi stručnjaci raznih profila govorili o problemima prijevremeno rođene i bolesne djece, te time poticati rješavanje mnogih problema i poteškoća s kojima se susreću njihove obitelji.
Za više informacija posjetite nas na Facebooku https://www.facebook.com/PampersHrvatska
i/ili Twitteru https://twitter.com/Pampershr

Pravo na sudjelovanje u darivanju imaju osobe s prebivalištem u RH.

Komentari