Pampers, dm i vesele curice Jolie Petite mamama će obojiti kišne dane

I ove jeseni Pampers, dm i Jolie Petite by Ljupka Gojić mislili su na mame. Za svaka tri kupljena paketa pelena Pampers Premium Care majke na poklon dobivaju predivan kišobran Jolie Petite.

I ove jeseni Pampers, dm i Jolie Petite by Ljupka Gojić mislili su na mame. Za svaka tri kupljena paketa pelena Pampers Premium Care majke na poklon dobivaju predivan kišobran Jolie Petite.

Ni ove jeseni Pampers nije zaboravio na mame i odlučio je još jednom posvetiti posebnu pažnju upravo njima. Naime, nakon što rode dijete većina majki svu svoju pažnju poklanja upravo njemu te istovremeno svoje želje i potrebe, planove i rituale stavlja u drugi plan kako bi ugodile svom najdražem biću.

Unikatan dar za mame
Iz tog razloga, P&G i dm ponovno maze mame u suradnji s Ljupkom Gojić, preciznije, njenom modnom markom Jolie Petite by Ljupka Gojić koja je za nastavak ove lijepe priče pripremila unikatni modni kišobran, a vesele curice Jolie Petite na njemu obojat će tmurne jesenske dane.
Naime, do kraja listopada, odnosno do isteka zaliha, mame koje u dm prodavaonicama svojim mališanima kupe bilo koja tri paketa Pampers Premium Care pelena na poklon će dobiti posebno dizajniran kišobran Jolie Petite.

Belma_Dozmba_Jole_Petite_dm

U nastavku kampanje Pampersa, dm-a i Jolie Petita, kao njeno zaštitno lice, ponovno sudjeluje i Belma Džomba, lijepa TV voditeljica koja je oduševljena kišobranom Jolie Petite namijenjenim majkama.
„Ovaj kišobran je predivan, baš je zgodan i lijep poklon majkama koje će kupiti pelene Pampers Premium Care. Osobno nisam nikada koristila ništa osim Pampersica, a pelene Premium Care pokazale su se kao moj najbolji saveznik, kako tijekom dana, tako i po noći. Nevjerojatno su tanke i zapanjujuće je koliko tekućine upijaju, a mojoj kćerkici omogućuju da tijekom čitave noći ostane suha i mirno spava. Istovremeno su meke i nježne na dodir i moje su najdraže pelene,“ ispričala je Belma i istaknula kako svojoj mezimici kupuje isključivo pelene Pampers.

Pampers Premium care pelene


Pampersice za miran san
Bebe ne mogu zanemariti osjećaj nelagode, pa im i najmanja smetnja može poremetiti životni ritam. Miran san preduvjet je pravilnog razvoja i dobrog raspoloženja bebe, a ništa manje važna jest činjenica kako kvalitetan san bebe osigurava dobar odmor i dobro raspoloženje majke.
Pampers razumije kako je za miran san beba ključna suha pelena. Iz tog razloga se u nizu inovacija koje su izašle iz tvrtke Procter&Gamble ističu pelene Pampers Premium Care koje jedinstvenom kombinacijom posebno osmišljenih karakteristika koži vaše bebe pružaju najbolju njegu.
Ove najtanje Pampersice do sada rezultat su desetogodišnjeg rada i istraživanja P&G-ovih stručnjaka. Zahvaljujući naprednoj jezgri DryMax™ koja u sebi zadržava vlažnost i do 12 sati istovremeno su i najsuše pelene. Smanjena debljina pelene i mekani rastezljivi dijelovi omogućuju bolje pristajanje i neometanu aktivnost djeteta. Čak i kada se napune, ove pelene neće ometati kretanje najmanjih. Posebni materijali korišteni u proizvodnji čine ih mekanima poput pamuka, a dodatak losiona s aloe verom pruža potpunu udobnost i zaštitu nježne bebine kože.

Pampers_Premium_care_pelene1


Kako bi mamama pružio dodatnu pomoć, Pampers je u pelene Premium Care uklopio indikator vlažnosti koji mijenja boju od žute do plave i omogućuje procjeniti kad je vrijeme za promjenu pelene.
Pelene Pampers Premium Care dostupne su u pet veličina: veličina 1 (2-5 kg), veličina 2 (3-6 kg), veličina 3 (4-9 kg), veličina 4 (7-18 kg) i veličina 5 (12-19 kg). Od listopada se u dm-ovim prodavaonicama mogu pronaći i u novoj veličini: 0 za prerano rođene bebe težine do 2,5 kg.

Komentari