Miran i čvrst san za dobro raspoložene i društvene bebe

Nove pelene Pampers Active Baby s poboljšanim slojem Extra Sleep za bolji san pomažu bebi da neometano spava do 12 sati pa će se buditi spremna za uživanje u jutru.

Dokazano je da su bebe koje bolje spavaju pozitivnije u interakciji, pozornije, lakše se usredotoče i općenito bolje komuniciraju s onima koji ih okružuju.

Mame znaju da bebe nakon dobrog sna više uživaju u komunikaciji što je presudno za njihov razvoj kao i za produktivnija i razigranija jutra.

Pampers_New_Baby pelene

Neprekinuti san osnova je dobrog noćnog odmora, a Pampers razumije da za bebu to znači da je pelena suha i ne propušta. Imajući to na umu Pampers je lansirao nove Pampersice Active Baby, s poboljšanim slojem Extra Sleep. On je sada produžen te upija vlagu brže nego prije donoseći tako i do 12 sati suhoće i neometanog sna.

Jutra su idealno vrijeme za izgradnju one posebne veze između majke i bebe, kada se međusobno upoznaju i pripremaju za dan koji ih očekuje. Ovi dragocjeni trenuci važan su dio socijalnog razvoja bebe, a preduvjet za njihov nastanak jest kvalitetan noćni san.

Pelene Pampers_Active_Baby 

U svjetlu svih dostupnih informacija o prednostima kvalitetnog sna, danas znamo da je upravo on izuzetno važan za bebin pravilan rast i razvoj. Rachel Waddilove, stručnjakinja za njegu beba, ističe:

''Primijetila sam da bebe koje noću kvalitetno spavaju tijekom dana budu sretnije i veselije. Ako je beba dobro spavala noć prije, vidjet ćete da je tijekom dana vesela i možete je bezbrižno voditi na druženja s drugom djecom ili kod prijatelja jer s njom uopće nećete imati problema, a uz to će vaša beba moći duže ostati budna. Pozitivni učinci kvalitetnog sna vaše bebe prenijet će se i na vas, jer ćete osjećati neizmjeran ponos zbog svoje sretne i vesele bebe, vodit ćete je posvuda, što će naposljetku pozitivno utjecati na vašu bebu.''

Pampers vlazne maramice

Nova pelena Pampers Active Baby-Dry s poboljšanim slojem Extra Sleep upija vlažnost brže nego prijašnje verzije i pruža do 12 sati osjećaja suhe kože za nesmetan ''zlatni san''. Poboljšani upijajući sloj Extra Sleep učinili smo dužim kako bismo novim Pampersicama Active Baby-Dry omogućili upijanje veće količine tekućine. Osim toga, sloj Extra Sleep se vrlo brzo reaktivira, čime osigurava apsorpciju nove količine tekućine čak i nakon nekoliko sati nošenja pelene.

Stručnjakinja za njegu djece, Dr. Luci Wiggs tvrdi: ''Jedan od načina osiguravanja nesmetanog sna, koji posljedično pomaže u razvoju pozitivne dnevne interakcije, jest pobrinuti se da je bebina koža suha tijekom noći.''


Osiguravajući maksimum vremena za kvalitetan noćni san, svojoj bebi pružate mogućnost uživanja u radosnim trenucima jutra, ali i čitavog dana, čime pozitivno utječete na njen razvoj.

Komentari