Valerie Potapova/Shutterstock

Dnevno održavanje ljepote

Proizvodi koje trebate za održavanje ljepote su već kod vas, a na vama je da uzmete par minuta dnevno kako bi izgledali božanstveno.

Postoje ljudi koji si mogu priuštiti česte odlaske u salone ljepote i skupe proizvode koji vam pomažu da održavate ljepotu, no većina nema ni vremena ni novca za takve stvari. Srećom mi smo za vas pripremili članak koji će vam pomoći da jeftino održavate svoju ljepotu. Proizvodi koje trebate su već kod vas, a na vama je da uzmete par minuta dnevno kako bi izgledali božanstveno.

Njega kože

Umivanje je prvi korak prema dobroj koži. Nježni losion ili tonik je pogodan za sve tipove kože. Umivanje losionom će vam pomoći da uklonite sve odumrle stanice i dati vam čišći i svježiji izgled. Nakon toga nanesite kremu za sunčanje ili neki losion koji hidratizira (bilo bi poželjno da ima zaštitni faktor od sunca barem 15 kako bi izbjegli oštećenja od sunca, rak kože ili preuranjeno starenje.

Voda

Voda ne samo da vas hidratizira, nego vam pomaže da izlučite sve toksine iz tijela. Voda će pomoći vašoj koži da izgleda svježije, zdravije i mlado. Dobra hidratacija vam može pomoći da ne izgledate staro. Osam čaša vode je preporučeni minimum dnevno. Sok i mlijeko također mogu pomoći, ali ne kao voda. Kofein utječe na probavu, stoga kava, čaj i gazirani sok će na vas utjecati dehidrirajuće.

Tjelovježba

Tjelovježba ima prednosti, ne samo kako bi vas psihički i fizički održalo zdravima. Znojenje omogućava tijelu da se riješi suvišnih toksina koji vam pomažu da izgledate i da se osjećate bolje. Tjelovježba također oslobađa endorfin i tako daje vašoj koži mladoliki i sjajan izgled.

Brza pomoć

Stavite kriške krastavca na vaše oči kako bi se riješili podočnjaka. Kapi za oči rješavaju prištiće. Umijte lice u crnom čaju bez ispiranja kako bi vaša koža blistala. Ovo su samo neki od brzih savjeta koji će vam pomoći da izgledate lijepo. No imajte na umu da su to samo privremena rješenja.

J.B.

Komentari