Valua Vitaly/Shutterstock

Nekoliko savjeta kako se riješiti masne kože

Kako bi se riješili problema sa kožom i održavali je besprijekornom bilo bi jako dobro da pokušate eksperimentirati

Svako od nas je zna da masna koža može u potpunosti uništiti naš izgled. Kako bi se riješili problema sa kožom i održavali je besprijekornom bilo bi jako dobro da pokušate eksperimentirati sa ovih nekoliko savjeta kako na prirodan način se možete riješiti masne kože. Akne i prištići neće biti problem ako u svoj dnevni ritual održavanja zdravlja uvrstite barem jedan od ovih savjeta. Za vas smo priredili nekoliko savjeta kako se riješiti masne kože i zablistati u ove hladne zimske dane. Napravite sebi prirodan pripravak pun antioksidanta i vitamina.

  1. Slani sprej – uzmite bocu i na njoj napravite rupicu u koju ćete staviti malo soli. U bocu stavite vode kako bi stvorili savršen pripravak za tretiranje masne kože. Pobrinite se da se sol otopi u spreju i nanesite malo ovo pripravka na zahvaćena područja. Nakon toga sa papirnatim ubrusom osušite kožu i uživajte u mekoj koži. Ovo trebate činiti barem jednom dnevno.

  2. Krastavci i sok limete – još jedan od dobrih pripravaka za tretiranje masne kože. Pomiješajte jednu čajnu žličicu sok krastavca i jednu čajnu žličicu soka limuna, te pripravak nanesite na pamučni jastučić i nanesite na zahvaćena područja na licu barem 30 minuta prije kupanja.

  3. Zelena glina i med – ako ste se spremni riješiti masne kože, i posudu srednje veličine stavite žličicu zelene gline u prahu i žličicu meda. Nakon što ste to napravili mješavinu nanesite na kožu. Držite pripravak 15 minuta na licu i isperite u mlakoj vodi. Ovaj postupak trebate činiti barem dva puta tjedno kako bi ono imalo učinak.

  4. Hladna voda – ovo je jedan od najboljih načina da se riješite masne kože, držite bokal vode u hladnjaku kako bi vam uvijek bila pri ruci. Nanesite malu količinu hladne vode barem 3-4 puta dnevno. Ovaj pripravak će učiniti čuda nakon samo nekoliko dana.

J.B.

Komentari