"It" nijanse ruževa za 2017.

Ruževi su uvijek bili prisutni kao dio make-upa svake šminkerice.

Sasvim smo sigurni kako je ruž najomiljeniji proizvod dekorativne kozmetike i kako svaka žena posjeduje bar jedan. Dobro, možda nema svaka žena baš ruž za usne, ali nekakvo sjajilo ili bar balzam za usne zasigurno ima. Danas postoji velik broj različitih vrsta, nijansi i tipova ruževa i sjajila za usne, a kako smo već ušli u 2017. godinu, vrijeme je da se predstave nijanse ruževa koje će se naći u make-up kolekciji svake trendsetterice.

Neke žene imaju nijansu ruža koju uvijek nose i ona se smatra njihovim signature lookom, s druge strane neke, pak, žene, konstantno mijenjaju nijanse ruževa koje nose, eksperimentiraju i isprobavaju različite nijanse ruževa. Ako ste vi jedna od takvih žena, sigurno već tražite novu "it" boju koja će zasjeniti sve ostale. Iako se narančasta i hot pink nijansa na make-up sceni pojavljuju već nekoliko godina, 2017. će biti njihova. Osim jarkih boja i pigmenata poput ovih te mat ruževa s jedne strane, i sjajila za usne bit će pravi hit u 2017. godini.

Wet'n'Wild make-up je brand koji se u Hrvatskoj pojavio prije otprilike godinu dana, a osim što su cijenom vrlo pristupačni, ove će vrlo pigmentirane nijanse ruževa sigurno oduševiti svaku make-up majstoricu. Također, neće odmoći ni to što su MegaLast Lip Color ruževi matirani.

                                          

Još jedan od vrlo pristupačnih i podosta kvalitetnih brandova jest Catrice. Cjenovno su pristupačniji, poput Wet'n'Wilda, a nude šarolik izbor dekorativne kozmetike. Osim ruževa, imaju i nekoliko sjajila za usne od kojih smo istaknuli ono pod nazivom Lip Cushion

Treba naglasiti kako se narančasta nijansa ruža ove godine vraća u velikom stilu. Ali pripazite, ne radi se o crveno-narančastim nijansama kakve su bile hit prošle godine, nego o kričavo narančastim, vrlo pigmentiranim nijansama koje su izrazito uočljive. Osim narančaste, ružičasta (hot pink, fuksija i druge nijanse iste) bit će pravi odabir svake trendestterice, ali ne treba zanemariti ni sve one nude nijanse i nijanse prigušene ružičasto-smeđe koje su obilježile 90-te godine 20. stoljeća, kao ni usne prekrivene sjajilom poput onih s početka 21. stoljeća.

Neovisno o tome za koji se brand ruža ili sjajila odlučite, pokušajte u svoj make-up uvrstiti neku od ovih nijansi, ako to već niste. Nijanse 90-ih godina iskombinirajte sa sjenilima i rumenilima sličnih boja kako biste dobili monokromatski izgled i na jednostavan način upotpunili dnevni ili večernji look. Sigurni smo da će neke od vas odlučiti pokušati nešto drugačije i novo - ipak je nova godina!

L. K.

Komentari