Zagreb IN Style

Po drugi put svoja vrata ljepote otvara "Zagreb IN Style" 18.03.2013. u hotelu Antunović od 20:30h. Kako do besplatnih karata za ovaj event, pročitajte u tekstu...

Po drugi put svoja vrata ljepote otvara "Zagreb IN Style" 18.03.2013. u hotelu "Antunović" od 20:30h.

Cijeli projekt je support mladim i (ne)afirmiranim dizajnerima iz Hrvatske i Bosne i Hecegovine da pronađu put koji im pripada pod modno nebo.

Zagreb In Style - 18.03.2013.
Zagreb In Style - 18.03.2013. Hotel "Antunović"

Dizajneri: Katarina Mamić, Ivana Pasinek, Lucija Peronja, Anastazija Prišlin, Klara Ivanović i Ivana Jurić će predstaviti nove kolekcije odjeće dok će se u revijalnom show programu svjetski brand POMPEA i MODA IN predstaviti sa svojim kolekcijama donjeg veša i odjeće.

Veliki support poznatih lica je na eventu: Aleksandra Grdić, Iva Jerković, Maja Cvijetković, Antea Kodžoman, Ivana Ergić, Josipa Kusić, Vanja Grgec, Radovan Stošić, Antonio Šincek, Vedrana Linardić, Katarina Prnjak, supermodel Meri Benčić, Ivana Kujundžić ,Nikolina Miletić, Luka Jovanović, Petar Puškarić... i mnogi drugi.

Tijekom eventa će biti predstavljen i svjetski brand MASAKI MATSHUSHIMA "SNOWING ROSE" koji je trenutno parfemski hit na tržištu i "must have" svake moderne žene.

Program vodi prekrasna Nives Čanović dok u glazbenom djelu nastupa jedinstvena Iva Ajduković. Na večeri ljepote će ispred hotela Antunović biti predstavljena premijerno nova vozila kuće CAMMEO TAXI koja nesumnjmo nemaju konkurencije u cijeloj Hrvatskoj.

Zagreb IN Style i ŽenskiKutak.hr poklanjaju 20x2 ulaznice za event 18.03.2013. (ponedjeljak) u hotelu "Antunović" od 20:30h. Prvih 20 koje pošalju svoje podatke na natjecaj@zenskikutak.hr osvojiti će po dvije ulaznice za ovaj event.

Komentari