Zagreb IN Style feat. Ivana Cvrlje

Ivana Cvrlje talentirana dizajnerica predstavlja se na nadolazećem Zagreb IN Styleu 04.09.2013.u hotelu Antunović.

Ivana Cvrlje talentirana dizajnerica predstavlja se na nadolazećem Zagreb IN Styleu 04.09.2013.u hotelu Antunović.  Mlada Sinjanka poznata u Dalmaciji upravo Zagreb IN Style smatra idealnom prilikom predstaviti novu kolekciju jer upravo taj event pruža veliku podršku mladim talentiranim dizajnerima.

Modna dizajnerica Ivana Cvrlje

Dizajnerica Ivana Cvrlje

Ivana Cvrlje

Ivana Cvrlje dizajnerica

Ivana je prepoznatljiva po izradi večernjih haljina, te upravo kroz večernje haljine najbolje izražava svoj talent. Čast je imala i u Kini predstaviti svoje haljine na svjetskom izboru Miss World 2010. gdje je miss Hrvatske Katarina Banić nosila upravo njene haljine. 

Mlada dizajnerica Ivana Cvrlje

Na Zagreb IN Styleu predstavlja novu kolekciju ženstvenih haljina inspiriranih glamourom starog Hollywooda, i vjeruje kako će baš tu večer potvrditi svoj status jedne od ponajboljih mladih dizajnerica čije će vrijeme pokazati koliko je unikatna i posebna.  

Haljine Ivane Cvrlje


Ovih dana upravo je Ivana dobila veliku čast da njena haljina bude na turističkoj razglednici Hrvatske i s tim dobila dodatni vjetar da i dalje polako ali sigurno dobiva svoj status koji joj definitivno pripada što će dokazati na Zagreb IN Styleu.

Komentari