• Vedran Sokić/Zagreb IN Style
  • Ilija Božić/Zagreb IN Style
  • Zagreb-in-style (2)/Zagreb-in-style (2)
  • Ilija Božić/Zagreb IN Style

Zagreb IN STYLE by Pompea briljirao

Zagreb IN Style by Pompea još jednom pokazao spektakularnu večer ljepote i mode u Ritam grada clubu na kojoj se moglo vidjeti mnoštvo poznatih lica među koji su bili Ivana Marić, Uršula Tolj, Damir Smrtić, Ronald Braus, Tina Katanić, Ivana Ergić, Iva Kontek, Hana Tabaković, Nikolina Miletić, Vjekoslava Bach,Meri Benčić, Nina Čolak te mnogi drugi.

Modna dizajnerica Sita Ahmic iz Dubrovnika je otvorila prelijepu večer sa ženstvenom kolekcijom koja je bila i više nego primječena jer svi prisutni su oduševljeni pratili svaki izlaz poznatih manekenki koje su u njenim kreacijama izgledale jednostavno savršeno.

Odmah nakon nje sljedilo je predstavljanje mlade i perspektivne Pole Križevac iz Valpova koja se predstavila sa urbanom kolekcijom koketirajući sa modom koju jer upotpunila sa svojim zaista posebnim unikatnim nakitom.

Roberto Cavalli je ekskluzivno na večeri ljepote predstavio svoj novi parfemski hit "Just Gold" za nju i njega koji je oduševio sve.

Poznati i priznati frizeri Amela Pejković, Dino Škrtić i studio Pilus su bili zaduženi da predivne frizure poznatih modela dok se za make up pobrinuo tim Profokusa i Catrice make upa.

Mlada dizajnerica Petra Čutuk koja stoji iza branda ZASU modnog nakita je izazvala veliko zanimanje jer tijekom eventa se šuškalo o tom poludragom kamenju koji ova umjetnica koristi u izradi svog nakita koji je zaista na modelima izgledao predivno, a svaki od njih ima svoju priču.

Show program je pripao odličnoj Pompei koja se predstavila sa novom linijom "Taglia una taglia" koja doslovno vizualno smanjuje za broj, a veseli modeli su predstavili njihove nove kolekcije donjeg rublja i hulahop čarapa te izazavali pravo oduševljenje među uzvanicima.

Za glazbeni dio večeri bili su zaduženi odlični Matija Cvek feat. Dominik Žegmešter, Ivana Marić i DJ Dream Well.

Zagreb IN Style je zatvorila poznata Alma Premerl Zoko naša najpoznatija modna savjetnica koja je predstavila svoj ženstveni brand Alma Fashion za urbanu i zaposlenu ženu u kojoj se igrala za ženstvenim i zavodljivim rješenjima koje čine njene haljine, a Alma je svojim brandom htjela zaokružiti cijelu priču i pokazati kako moda može biti u funkciji mode,pa je stilistički sve modele upotpunila sa steznicima taglia una taglia by Pompea.

Zagreb IN Style je još jednom dokazao da je odlično mjesto gdje se iskrenim i predanim radom može puno toga postići,što su naravno i ovog puta opravdali.

Komentari