Održan Zagreb IN Style

Još jedna večer ljepote pred više od 400 uzvanika i ljubitelja mode je održana u hotelu Antunović,uz ogroman broj poznatih lica koja su došla dati support mladim nadama: Aleksandra Grdić, Maja Cvijetković, Antea Kodžoman, Zuhra,...

Još jedna večer ljepote pred više od 400 uzvanika i ljubitelja mode je održana u hotelu Antunović,uz ogroman broj poznatih lica koja su došla dati support mladim nadama: Aleksandra Grdić, Maja Cvijetković, Antea Kodžoman, Zuhra, Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Radovan Stošić, Katarina Rautek ET, Lea Mijatović, Leo, Vedrana Linardić, Antonio Šincek, Bpris Kosmač, Vjekoslava Bach, saborski zastupnik Draženko Pandeka , Nives Čanović, Iva Ajduković, Karmen Sunčana Lovrić...i mnogi drugi.

Aleksandra Grdic

Dizajneri Katarina Mamić i Ivana Jurić su se predstavile s ženstvenom kolekcijom koja je sve prisutne ostavile bez daha i s tim potvrdile status mladih nada čije vrijeme dolazi,dok se poznata mlada dizajnerica Ivana Pasinek potvrdila i u muškoj modi jer joj je upravo Zagreb IN Style bio odskočna daska da napravi i mušku kolekciju što je i uspjela jer ju je popratio veliki pljesak svih prisutnih.

Crvena kombinacija Zagreb in style
by Ivana Jurić

Lucija Peronja se i ovaj put predstavila u svom prepoznatljivom tonu s jako puno boja,dok iznenađenje večeri je došla iz Samobora Anastazija Prišlin koja je na svojstven i originalan način predstavila modernu i samouvjerenu ženu koja je sigurna u sebe.

Duga haljina
by Ivana Jurić

Najveći pljesak definitivno je otišao mladoj Zadranki Klari Ivanović koja je upotpunila sve ženska srca prekrasnim haljina i bojama koje je predstavila u svojoj kolekciji svile.

Duga haljina zelena
by Klara Ivanović

Ivana-Pasinek
by Ivana Pasinek

Show program definitivno pripada POMPEI koja je zaista ostavila sve bez daha,posebno ženski dio jer su se najbolji muški modeli Hrvatske predstavili se u novoj kolekciji donjeg veša.

Pompea
by Pompea

Sve u svemu i ovaj put mladi tim Zagreb IN Style je uspio napraviti jako dobar event,koji su potvrdili brojni mediji i poznate osobe koje su bile prisutne.

Foto: Ilija Božić

Komentari