Mario Poje/Sagreb in Style

Zagreb In Style powered by Pompea

Poznati vizažist Alen Ljubić marljivo priprema još jedno izdanje projekta Zagreb In Style powered by Pompea, a u organizaciju se ovoga puta uključila i odnedavno bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić.

Ovaj važan modni događaj na kojem se, osim etabliranih brendova, predstavljaju i mladi dizajneri održati će se u petak, 26. lipnja u popularnom klubu Gallery na Jarunskom jezeru.

Talijanski brend Pompea pokrovitelj je ovog hvale vrijednog modnog projekta i predstaviti će aktualnu kolekciju kupaćih kostima. Svoje aktualne kolekcije pokazati će i dizajnerice  Romina Anžek i Katarina Mamić te Chantal Jewels, a Wedding City će promovirati specijalnu liniju "Destination Wedding Dresses" namijenjenu mladenkama koje su za svoj najsretniji dan u životu odabrale neku ne uobičajenu lokaciju. Tvrtka Galeb je za ovu prigodu odabrala prezentaciju kolekcije u svom prepoznatljivom mornarskom stilu.

Za ljepotu modela brine se Ziaja, za make up Profokus u suradnji sa Catrice kozmetikom, za njegu tijela parfumerije i clinic Martimex, a za frizure poznati frizeri Amela Pejković i Dino Škrtić.

Voditeljica programa je Hana Tabaković, a revije će nositi poznate manekenke i manekeni te neke od prekrasnih finalistica izbora za Miss Hrvatske.

Najavna kampanja u kojoj manekenka Stella Kolar nosi modele RA Design dizajnerice Romine Anžek snimljena je u termama Tuhelj, a fotografije potpisuje Mario Poje.


Foto: Mario Poje

Komentari