Tommy Hilfiger kolekcija za jesen 2013.

U čast šminkerskog nasljeđa američkih tinejdžera Tommy Hilfilger je još jednom za nas pripremio predivnu kampanju za jesen 2013. Kampanja odiše klasičnim primjerom odjeće američkih srednjoškolaca 50-ih godina prošlog stoljeća,...

Tommy Hilfilger je još jednom pripremio predivnu kampanju za jesen 2013. Kampanja odiše klasičnim primjerom odjeće američkih srednjoškolaca 50-ih godina prošlog stoljeća, i nije tajna da je dizajner s ponosom ponovno doveo na scenu ovaj sveprisutni stil.

 

nova kolekcija Tommy Hilfiger

Kada već pričamo o novoj sezonskoj kampanji, Tommy Hilfiger je naglasio kako će tema biti inspirirana stilom odijevanja američkih srednjoškolaca i studenata, te je naveo da želi da cijeli svijet spozna ljepotu ovog modnog izričaja. Moramo napomenuti da nisu kao inspiracija uzeti američki tinejdžeri, Tommy Hilfiger je i ovoj kolekciji koristio i dijelove uniformi britanskih škola i internata, što je po našoj procjeni pun pogodak.

odjeca od Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger je za ovu kampanju koristio cijelu seriju stereotipa koje dobro poznamo iz filmova, kao što su štreberi, popularne cure, buntovnici, sportaši i slično. Možemo zamijetiti da svaka kombinacija ima posebnu priču i svaka nas može baciti u razmišljanja. Kombinacije s pričom koju možemo zamisliti je velika novost u svijetu mode, i možemo reći da je to vrlo hrabar i odvažan korak koji će sigurno napraviti pravu revoluciju u svijetu mode.

Odjeca Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger nova kolekcija 2013

/Tommy Hilfiger odjeca

 

Foto: Tommy Hilfilger

Komentari