Mango za jesen/zimu 2011.

Prelijepa Isabeli Fontana glavna je zvijezda najnovije Mango kolekcije za jesen 2011. Zapanjujući brazilski supermodel, koji ujedno pripada i skupini modela Victoria Secret Angel...

Prelijepa Isabeli Fontana glavna je zvijezda najnovije Mango kolekcije za jesen/zimu 2011. Zapanjujući brazilski supermodel, koji ujedno pripada i skupini modela Victoria Secret Angel, pod objektivom poznatog fotografa Terry Richardson prikazana kao "seksi žena koja je u stanju kombinirati muške i ženske osobine, te ih prikazati u savršenom svijetlu."

Jesen 2011 Mango

Mango je objasnio razlog svog odabira Isabeli za predstavnicu nove kolekcije, te u priopćenju naveo da je Isabeli idealno prikazala modernu, nezavisnu i zaposlenu ženu.

Mango elegnantna kombinacija

Isabeli je uspješno utjelovila seksi fatalnu i super elegantnu ženu u isto vrijeme, koja se ne boji otkriti svoje prave osjećaje. Kolekcijom dominira crna boja koja daje maksimalnu eleganciju. Primamljive plave oči, crvene usne, vrtoglavo visoke pete, male torbice i moderna odjeća ključni su elementi ove kampanje.

Mango haljina

Mjesto snimanja nove Mango kampanje je aerodrom u Parizu koji slikovito prikazuje da je ova kolekcija idealna za one koje žele putovati u stilu.

Mango jesen 2011

Mango kaput

Mango odjelo

Mangova nova kolekcija

Mango za jesen 2011

Nova kolekcija Mango

Izvor slika: Mango

Komentari