Calvin Klein kolekcija za proljeće/ljeto 2010.

Calvin Klein je svjetski poznati brand, poznat po luksuznim visoko kvalitetnim odjevnim predmetima.

Calvin Klein je svjetski poznati brand, poznat po luksuznim visoko kvalitetnim odjevnim predmetima. Vrhunski dizajn i kvaliteta učinili su da je Calvin Klein sinonim za moderno i lijepo. Calvin Klein je već 4 desetljeća na modnoj sceni, te iz godine u godinu dokazuje svoj status uz vodeće svjetske brendove.

Calvin KleinBijela duga haljina Calvin Klein
CK haljinaDuga haljina CK
Nova kolekcija CK 2010.Haljina od Calvin Klein

Kreativni direktor odgovoran za raskošnu Calvin Klein kolekciju proljeće/ljeto je Francisco Costa, vrlo talentirani brazilski dizajner. Zbirka slijedi prepoznatljivu CK liniju, temelji se na jednostavnost i eleganciju. Glavni motivi kolekcije su postizanje zavodljivog i mladenačkog izgleda. Nježne boje u kolekciji također pomažu naglasiti jednostavan, ali seksi stil.

Roza haljina Calvin KleinSvečana haljina od Calvin Klein
Duga siva haljina ckSiva Calvin Klein haljina

 Haljine iz ove kolekcije su jednostavnog izgleda izrađen od visoko kvalitetnih materijala koji pružaju ugodu nošenja. Haljine dizajnirane od Francisco Costa za ovu kolekciju  uz jednostavan i elegantan izgled izrađene su u kratkim i dužim varijantama.

Calvin Klein siva kratka haljinaSivo bijela CK haljina
Plava Calvin Klein haljinaSako Calvin Klein

Boje za ovu kolekciju se uglavnom bijela, krem, siva, žuta i svijetli tonovi boje breskve, to su sve boje koje izražava toplinu i jednostavnost. Ako volite jednostavan, elegantan i senzualan izgled, kolekcija Calvin Klein za proljeće/ljeto 2010. pravi je izbor za vas.

Bijelo odjelo Calvin KleinOdjelo Calvin Klein

 

Komentari