Escada za jesen 2013.

Esacada sa svojom novom kampanjom opet oduševio i donio na modne piste moderne, a opet profinjene kreacije od kojih svakome staje dah.

Esacada sa svojom novom kampanjom opet oduševio i donio na modne piste moderne, a opet profinjene kreacije od kojih svakome staje dah. Još jednom je u prvi plan stavljen moderan i profinjen izgleda koji odiše minimalizmom, a opet ostavlja bez daha.

Crna Escada haljina

Escada-haljina

Ova kampanja se ponajviše vrti oko jednobojnih kreacija s profinjenom obradom. Iako su modeli jednobojni i jednostavnih linija bez obzira na to sve opet odiše ženstvenošću i glamurom. Ako tražite odjeću za posao koja je elegantna i vrlo ženstvena, svakako pogledajte galeriju slika koju smo priredili za vas. Velika je vjerojatnost da ćete pronaći nešto za sebe i zablistati na poslu. Ne mora biti samo posao, ako jednostavno želite u svoju garderobu unijeti malo glamura ova je kolekcija ono što trebate.

Escada haljina bijelo crna

Escada nakit

Escada si je ove godine zadala jako puno posla, napravila je nemoguće, monotone i dosadne kreacije je prikazala u novom neodoljivom stilu koji će svakoga ostaviti bez daha. To je postigla usklađivanjem različitih trendova. Iako vam se neke od ovih kreacija na prvu mogu činiti čudnim, kada ih malo bolje pogledate shvatiti ćete koliko zapravo odišu glamurom, samouvjerenošću i ženstvenošću.

Escada-naocale

Escada odjeca

Suncane naocale Escada

U novoj kolekciji nije samo odjeća, dizajneri iz Escade su se pobrinuli za svaki detalj: naočale, torbice, narukvice, sve što je potrebno jednoj ženi da izgleda neodoljivo i samouvjereno.

Foto: Escada

Komentari