Uvijek moderna kombinacija ružičaste i smeđe boje

Svijetlo i tamno su univerzalna kombinacija koja se najbolje očituje u svijetu mode i ljepote. Svatko tko se bavim modom zna da je uvijek to dobitna kombinacija. Najbolji primjer kombinacije tamnih i svijetlih nijansi u svijetu mode je kombinacija ružičastih i smeđih nijansi.

Svijetlo i tamno su univerzalna kombinacija koja se najbolje očituje u svijetu mode i ljepote. Svatko tko se bavim modom zna da je uvijek to dobitna kombinacija.

Najbolji primjer kombinacije tamnih i svijetlih nijansi u svijetu mode je kombinacija ružičastih i smeđih nijansi. Ove dvije boje su naizgled nespojive a kada dođu u doticaj jedna s drugom odišu glamurom i stilom.

tamplate odjeca
Haljina: Ralph Lauren, Sako: John Richmond,
Cipele: Jeffrey Campbell, Torba: Status Anxiety Audrey

Mirna, a opet bogata smeđa nijansa dolazi do izražaja uz sjajnu i dinamičnu ružičastu nijansu. Ovu kombinaciju boja često možemo vidjeti kada se radi o modnim događanjima, gdje je sve stilski dorađeno do vrhunca.

Kombinacija je također vrlo cijenjena te je preporučuju svjetski vodeći vizažisti jer je uz ovu kombinaciju lako kombinirati šminku. Stoga se nemojte ustručavati s kombinacijom smeđe i ružičaste ako želite da do izražaja dođe vaš glamurozni stil.

moderna kombinacija odjece
Haljina: KaufmanFranco, Cipele: Carrie, Torba: Lulu Guinness,
Naočale: Roberto Cavalli Lak: Christian Dior

Komentari