Pletena odjeća je opet u modi

Ako ste mislili da pletene stvari nisu baš moderne i da su veliki vuneni džemperi rezervirani za vašu baku, potpuno ste u krivu.

Ako ste mislili da pletene stvari nisu baš moderne i da su veliki vuneni džemperi rezervirani za vašu baku, potpuno ste u krivu. Vunene stvari novi su hit ove zime. Sretnicama koje su pažljivo slušale bake dok su objašnjavale dupli bod i koja vuna je dobra za što, ovo je savršena prilika da ispletu savršen model po vlastitim mjerama.

Pletena haljinaHaljina pletena

Stil koji se jako brzo proširio među modnim obožavateljima privlači nas prvenstveno zbog svoje topline, no kreatori su našli način da velike vunene komade učine i zavodljivima. Vuneni šalovi, džemperi, haljine i stole samo su neke od varijacija koje vladaju dizajnerskim kolekcijama, a veliki bijeli pulover idealan je komad, jer će ići uz gotovo sve što imate u ormaru. Stoga ako ste spremni priključiti se ovom nadolazećem trendu i biti šik nadolazećih mjeseci, uvucite se u neke od ovih komada koji će vas grijati, ali i učiniti seksi!

Pletena vestaPletena odjeća

Kombinirajte pletene outfite s elegantnim accessoireom koji će dodatno naglasiti ljepotu materijala, uz vunu najbolje odgovara koža, a izgledat će fantastično na visoku petu i uske hlače. No, bilo koji model pripijenih hlača ili hlača uskih nogavica savršen je odabir uz veliki pulover kao protuteža volumenu gore. Ako imate nešto voluminozno i gore i dolje, izgledat ćete kao balon. Ravnoteža je bitna! Dodajte hrpu jeftinog nakita i sigurno ćete privući pozornost i komplimente.

stradivarius
Stradivarius
StradivariusStradivarius
Stradivarius
StradivariusStradivarius
Stradivarius

 

Komentari