Sherri Hill haljine - novo u Hrvatskoj

Koliko je teško izabrati pravu haljinu za posebnu prigodu, zna svaka žena koja je prošla mukotrpan odabir haljine za maturalnu večeru, prijateljičino (ili vlastito) vjenčanje, iznimno važnu večeru…

Koliko je teško izabrati pravu haljinu za posebnu prigodu, zna svaka žena koja je prošla mukotrpan odabir haljine za maturalnu večeru, prijateljičino (ili vlastito) vjenčanje, iznimno važnu večeru… No, tome će se sada lako stati na kraj budući da se ekskluzivno u Zagrebu otvara monobrand trgovina poznate kreatorice Sherri Hill!

Svečane haljine ovog potpisa već su poznate kao savršen prikaz i spoj moderne žene i suvremene mode kojoj poznavateljice mode nikako ne mogu odoljeti.

Za svečane večere, maturalne zabave ili izlazak na „crveni tepih“, haljine ovog potpisa svaki look učine odličnom kombinacijom stila i nosivosti.

Haljine od Sherri Hill

Sherri Hill bijela haljina

Iskustvo dizajnerice Sherri Hill u kreiranju haljina za posebne prigode te dugogodišnji rad za svjetski poznate linije, rezultiralo je stvaranjem branda s njenim potpisom.

Već od samih početaka Sherri Hill je postao neizbježan izbor svjetskih trendseterica, poznatih glumica i pjevačica. Također, finalistice mnogih izbora za Miss već tradicionalno za svoje predstavljanje u večernjim haljinama biraju upravo Sherri Hill haljine. U ovim haljinama, zahvaljujući kvaliteti i izvrsnosti krojeva i materijala, svaka djevojka i žena postaje kraljica večeri, dok veliki izbor modela osigurava ponudu za svaku dob i stil.

Sherri Hill haljine u Zagrebu

Sherri Hill svecane haljine

Od 15.travnja, Zagreb postaje regionalno središte za ovaj modni brand, te će sve dame koje žele izabrati jedinstvenu haljinu za svoju maturalnu haljinu, svečani izlazak ili vjenčanje, moći kupiti svoju haljinu iz snova. Zahvaljujući primjerenim cijenama s obzirom na ekskluzivnost, sigurni smo da će ovaj brand postati neizbježan izbor mnogih Hrvatica.

Želite li izgledati elegantno, a ne pretjerano svečano, želite li biti jedinstveni tu posebnu večer , postati miss večeri, onda je Sherri Hill idalan izbor za vas.

Haljina-Sherri-Hill

Sherri-Hill

Sherri Hill bijela svecana haljina

Sherri Hill- haljina

Sherri Hill haljina

Sherri Hill Hrvatska

Sherri Hill haljine

Sherri Hill haljine za maturalnu vecer

Sherri Hill haljine u Hrvatskoj

Sherri Hill u Hrvatskoj

Posjetite i otkrijete Sherri Hill svijet elegancije - Sherri Hill, Izidora Kršnjavog 1 (Hotel Westin), Zagreb
Više o nama www.sherrihill.com

Komentari