Sherri Hill

Elegantne Sherri Hill haljine

Baš kao što su zlato i poludrago kamenje sinonim za glamurozan nakit, Manolo Blahnik za savršene cipele, Louis Vuitton za najprestižnije torbice, Sherri Hill je sinonim za raskošne haljine poznate na svjetskoj, ali i hrvatskoj sceni.

Jednom u životu sigurno postoji prilika kad morate zablistati u elegantnoj, profinjenoj i  jedinstvenoj haljini, bilo da je to maturalni ples, vlastito vjenčanje, vjenčanje vaše najbolje prijateljice, godišnjica braka ili proslava rođendana.

Elegantna koktel haljina Sherri HillCrna koktel haljina
Haljine Sherri Hillkoktel haljina Sherri HillSvečana haljina Sherri Hill

Obožavateljice Sherri Hilla - Selena Gomez, Paris Hilton, Kim Kardashian i druge svjetske zvijezde te poznate Hrvatice kao Severina, Blanka Vlašić, Sandra Bagarić, Franka Batelić i Lana Jurčević prepoznale su taj brand već godinama unazad.


Dugačke svečane haljine Sherri HillMaturalna večernja haljinaSherri Hill svečana haljinaSherri Hill haljineSherri Hill odjećaSherri Hill haljinaelegantna večernja haljina

 

Kolekciju Proljeće 2017. obilježio je cvjetni dizajn i nježne pastelne boje, a modeli su lepršavi i ženstveni. Izrađeni su od najfinijih materijala s ukrasnim nitima, čipkom, kristalima ili biserima. Bez obzira je li riječ o dugoj, koktel ili dvodijelnoj haljini kao salivena odijeva ženu bez obzira na njen stas i visinu, a otkriveni dijelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim.

Jednostavna Sherri Hill haljinaMaturalna haljinaSherri Hill svečane haljine

Modele kolekcije Proljeće 2017. dođite pogledati i isprobati u Sherri Hill u Radničkoj cesti 52, Zagreb.
Za one koji nisu u Zagrebu, informacije o haljinama mogu potražiti na www.sherrihill.com, na FB stranici SHERRI HILL HR ili na brojeve 01 48 36 104, 099 32 10 104.

Komentari