Zavirite ekskluzivno u backstage i zagrebački showroom američke dizajnerice Sherri Hill

Preko 190 modela večernjih i koktel haljina američke dizajnerice Sherri Hill predstavljeno je na nedavno održanom showroomu u Zagrebu. Poznate hrvatske manekenke Vedrana Linardić, Antonija Gogić, Nikolina Miletić,...

Preko 190 modela večernjih i koktel haljina američke dizajnerice Sherri Hill predstavljeno je na nedavno održanom showroomu u Zagrebu. Poznate hrvatske manekenke Vedrana Linardić, Antonija Gogić, Nikolina Miletić, Ivana Ergić, Ana Kurobasa , Petra Frković, Mia Franić i mnoge druge ljepotice plijenile su pozornost u elegantnim večernjim i koktel haljinama iz kolekcije proljeće 2015.

Crna duga Sherri Hill haljina
Crna Sherri Hill haljina 2015
Crno bijela Sherri Hill haljina
Duga crna Sherri Hill haljina
Haljine duge Sherri Hill

Sherri Hill , poznata američka dizajnerica, novu kolekciju predstavila je na New York Fashion weeku stoga je zanimanje za zagrebački showroom bio uistinu velik. Na njujorškom tjednu mode prvi je put predstavljena i kolekcija vjenčanica koja će se uskoro naći u prodaji.

Haljine Sherri Hill
Plava Sherri Hill haljina
Sherri Hill haljina

U fotogaleriji vam donosimo dio glamurozne kolekcije Sherri Hill Spring 2015. koju možete pronaći i u novootvorenom flagship storeu Sherri Hill u Zagrebu.
Sherri Hill Zagreb

 

Komentari