Carolina Herrera donosi novu kolekciju za 2011.

Carolina Herrera donosi novu kolekciju za 2011., liniju u kojoj haljine dominiraju otmjenošću, elegancijom...

Carolina Herrera donosi novu kolekciju za 2011., liniju u kojoj haljine dominiraju otmjenošću, elegancijom, profinjenošću i zavodljivošću. Carolina Herrera je jedno od najvećih imena u modnoj industriji, poznata po svojem ženstvenom i sofisticiranom dizanju, Herrera crpi inspiraciju iz vlastite okoline.

Carolina Herrera haljinaCarolina Herrera nova kolekcija
Carolina Herrera košulja i hlaceHaljina Carolina Herrera

Za kolekciju 2011., Carolina Herrera puno naglašava detalje, uzorke i raznolikost u kojima koktel haljine i svečana odjeća donose besprijekoran izgled sa ekstravagantnim detaljima koji predstavljaju fantastičnu kolekciju upečatljivih komada.

Carolina Herrera haljineCarolina Herrera kolekcija
Carolina HerreraCarolina Herrera plava haljina

Kromatske teme utječu na njezinu inspiraciju i pokazuju osvježavajući stil izražen kroz svijetle boje poput žute, blago roze, ekscentrične crvene, neonske fuksije, svjetlo narančaste, nebesko plave, zelene i ljubičaste. Ipak, budući da je ovo kolekcija koja dolazi s puno otmjenosti i elegancije, besmrtne crne i bijele kombinacije su također viđene u ovoj sezoni.

Haljina Carolina HerreraCarolina Herrera zlatna haljina
Carolina Herrera balonerCarolina Herrera

Glavni trendovi na koje Carolina Hererra stavlja naglasak u svojoj kolekciji su pokazivanje različitog viđenja modnog svijeta i novih trendova. Od cvjetnih otisaka, detalja od tila, haljina na jedno rame, hlača sa muškim krojem, elegantnih koktel haljina, apstraktnih uzoraka, ova kolekcija savršeno kombinira sve to zajedno.

Komentari