Coccinelle Celeste linija u prodavaonicama Karla

U sklopu predkolekcije za proljeće 2013. poznatog talijanskog proizvođača torbica i modnih dodataka Coccinelle, u trgovine Karla je stigla i osvježena linija Celeste. Radi se o poznatoj liniji koja se ponavlja već sezonama...

U sklopu predkolekcije za proljeće 2013. poznatog talijanskog proizvođača torbica i modnih dodataka Coccinelle, u trgovine Karla je stigla i osvježena linija Celeste. Radi se o poznatoj liniji koja se ponavlja već sezonama i omiljena je među ljubiteljicama torbica diljem svijeta.

 

Karla torbe

Smeđa torba Karla

Celeste linija nam je stigla u 3 veličine: velika i srednja imaju dvije ručkice te se mogu nositi u ruci ili na ramenu dok je pochette torbica namjenjena nošenju u ruci (kao clutch torbica) ili preko ramena pomoću lanca koji se može pričvrstiti po želji. Torbice su dostupne u novim bojama od kojih bi izdvojili boju pudera kao apsolutni hit sezone i novu, glamuroznu, metallic varijantu koja se jednostavno nosi sa proljetnim i ljetnim kombinacijama.

Torba boje pudera

Male torbe Karla

Moderne Karla Torbe

Žuta Karla torba

Sve torbice su izrađene od vrhunske teleće kože sa printom teksture jelenje kože za izniman usjećaj udobnosti te trajnost. Razgledajte čitavu predkolekciju Coccinelle na www.karla.hr ili u jednoj od 14 prodavaonica Karla diljem Hrvatske.

Karla Torbice
 

Komentari